Nastavljeni pregovori sa Francuskom firmom Viši za Institut u Igalu

Saopšteno je da se priprema novi tender za privatizaciju Instituta u Igalu, a najavljeni su i novi razgovori sa francuskom kompanijom koja je dio kozmetičke grupacije Loreal (L`oreal)
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.10.2011. 13:24h

Francuska kompanija Viši (Vichy) zainteresovana je za ulaganja u Institut za zdravstvenu rehabilitaciju "Dr Simo Milošević" u Igalu, saopštilo je Ministarstvo finansija Crne Gore.

Kako se navodi, sa predstavnicima te francuske kozmetičke kompanije, koja u svom sastavu ima i banjska lječilišta, razgovarao je crnogorski ministar finansija Milorad Katnić.

Saopšteno je da se priprema novi tender za privatizaciju Instituta u Igalu, a najavljeni su i novi razgovori sa francuskom kompanijom koja je dio kozmetičke grupacije Loreal (L`oreal).

Prema podacima Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte Crne Gore, Institut "Dr. Simo Milošević" u Igalu je najveći i najznačajniji crnogorski zdravstveni centar za multidisciplinarno banjsko liječenje.

Investiciono-razvojni fond i Fond za zdravstvo, Vlada i Zavod za zapošljavanje posjeduju 56,4 odsto dionica ovog zdravstvenog centra.

Bonus video: