Ponuda Budve na prestižnoj turističkoj berzi u Riminiju

Turistička organizacija opštine Budva će kao nosilac sajamskog nastupa prezentovati turističku ponudu grada na posebno dizajniranom štandu
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.10.2011. 08:40h

Ponuda metropole turizma biće predstavljena na prestižnoj evropskoj turističkoj berzi koja se održava u italijanskom gradu Rimini.

Turistička organizacija opštine Budva po drugi put nastupa samostalno na ovom međunarodnom sajmu, koji predstavlja najvažniju turističku berzu namijenjenu isključivo profesionalcima u turizmu.

"Na ovom međunarodnom sajmu Turistička organizacija opštine Budva će kao nosilac sajamskog nastupa prezentovati turističku ponudu grada na posebno dizajniranom štandu. Priliku da sve prisutne upoznaju sa sadržajem hotelsko-ugostiteljske ponude naše opštine imaće: HG Budvanska rivijera, hotel Queen of Montenegro i hotel Maestral.Sajam turizma u Riminiju dobija sve veći značaj iz godine u godinu, a tome u prilog govore i podaci da je prošle godine bilo prisutno preko 2500 izlagača iz 100 zemalja, a oko 42000 profesionalaca iz oblasti turizma je posjetilo sajam", navela je direktorka TO Budve Jelena Rađenović.

Prema njenim riječima očekuje se i ove godine uspješan nastup i visok stepen posjećenosti sajma, jer turisti iz Italije posebno u avgustu mjesecu preferiraju turistički boravak na području budvanske rivijere.

Upravo italijanski gosti čine gro stranih turista gotovo svakog avgusta proteklih nekoliko godina, zbog čega je i Turistička organizacija Budve “pojačala” sajamsku i propagandnu aktivnosti na ovom tržištu.

Bonus video: