Privrednici iz UAE stižu u Podgoricu

Al Mansuri i članovi njegove delegacije posjetiće Cetinje, Tivat, Kotor i Budvu, dok će u Podgorici obići gradilište Atlas Capital centra
0 komentar(a)
sultan bin saed al mansurijem, Foto: FILE
sultan bin saed al mansurijem, Foto: FILE
Ažurirano: 04.10.2011. 14:05h

Privredna delegacija Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), predvođena ministrom ekonomije Sultan Bin Saed Al Mansurijem, boraviće od srijede u višednevnoj zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Iz Vlade je saopšteno da će tokom boravka u Crnoj Gori, biti potpisati jedan broj bilateralnih sporazuma između vlada Crne Gore i UAE.

Predviđeno je i potpisivanje Memoranduma o saradnji izmedju Atlas Grupe i Lootah grupe iz Dubaija na budućim zajedničkim projektima u Crnoj Gori.

U delegaciji Vlade UAE nalaze se i predstavnici privrednih komora Abu Dabija i Dubaija, kao i vodeći ljudi jednog broja značajnih kompanija iz UAE koje su pokazale interes da učestvuju u investicionim projektima u Crnoj Gori.

Predviđeno je da Al Mansuri i crnogorski ministar ekonomije Valdimir Kavarić učestvuju na Biznis forumu koji će se održati u Privrednoj komori Crne Gore.

Al Mansuri i članovi njegove delegacije posjetiće Cetinje, Tivat, Kotor i Budvu, dok će u Podgorici obići gradilište Atlas Capital centra – do sada najvećeg zajedničkog projekta kompanija iz Crne Gore i UAE - Atlas Grupe i Kapital Investmenta iz Abu Dabija.

Bonus video: