Uručene godišnje nagrade Privredne komore Crne Gore

Nagrada za uspješno poslovanje dodijeljena je kompaniji Tehnomax iz Podgorice, nagrada za društvenu odgovornost dodijeljena je preduzeću Cerovu iz Bara, nagrada za inovativnost dodjeljena je kompaniji Mesopromet iz Bijelog Polja, a nagrada za unapređenje menadžmenta dodijeljena je Zoranu Vukčeviću, predsjedniku Odbora direktora IRF
435 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2018. 12:42h

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović je povodom Dana Privredne komore Crne Gore uručio godišnje nagrade najuspješnijim kompanijama i pojedincima za 2017. godinu.

Privredna komora proslavlja 90 godina svog postojanja i rada.

Nagrada za uspješno poslovanje dodijeljena je kompaniji Tehnomax iz Podgorice, nagrada za društvenu odgovornost dodijeljena je preduzeću Cerovu iz Bara, nagrada za inovativnost dodjeljena je kompaniji Mesopromet iz Bijelog Polja, a nagrada za unapređenje menadžmenta dodijeljena je Zoranu Vukčeviću, predsjedniku Odbora direktora IRF.

"Želim da iskoristim povodom velikog jubileja 90. godina Privredne komore Crne Gore ovu priliku da im uputim čestitku i da zaželim da i u budućim godinama i decenijama ovako uspješno posluju", rekao je Vujanović.

Galerija

Bonus video: