Hotela Riviera Resort u Herceg Novom biće pun do septembra

Gostima je na raspolaganju advenčer park, bazen sa plažnim barom, odbojka na plaži i više od dvadeset različitih programa, uz cjelodnevnu animaciju za djecu
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.06.2011. 17:32h

Hotel “” u Njivicama predstojeću turističku sezonu dočekuje spremnije nego prethodnih godina.

Iako je prethodnih godina radio tokom cijele godine, prosječna posjeta je bila “mršava”.

U dvije renovirane zgrade, “Steli” i “Veneri”, sa ukupno 150 soba i apartmana, trenuto borave gosti iz Rusije, Francuske, Izraela.

Iz menadžmenta hotela kažu da je buking odličan i da će tokom sezone imati stopostotnu popunjenost.

Odbojka na plaži

Najveće interesovanje za odmor na najljepšem dijelu hercegnovske obale pokazuju Rusi i Izraelci. Cijene su na prošlogodišnjem nivou. Za dvokrevetnu sobu tokom juna individualni gosti moraju izdvojiti 126 eura, a od 1. jula do 15. avgusta 162 eura.

Iz menadžmenta ističu da hotel puno pažnje posvećuje vanpansionskoj ponudi. Gostima je na raspolaganju advenčer park, bazen sa plažnim barom, odbojka na plaži i više od dvadeset različitih programa, uz cjelodnevnu animaciju za djecu. Od prije nekoliko dana krenuo je brodski prevoz četiri puta dnevno sa Škvera i iz Igala do Njivica i nazad.

Popularna FKK plaža, takođe, je spremna, a i ove godine na hotelskoj plaži vijoriće se Plava zastavica.

Hotel “Riviera”, nekada u sastavu HTP “Boka”, sada je vlasništvo izraelske kompanije “JT investment”, a zaposleni koji rade čitave godine uglavnom su iz Crne Gore. Izraelska kompanija “JT investment”, koja u vlasništvu ima devet hotela u Njemačkoj i dva u Izraelu, je 2004. godine za 1,2 miliona eura od HTP “Boka” kupila hotel “Riviera”.

Bonus video: