Uspješno predstavljanje Crne Gore na EIRE sajmu nekretnina u Milanu

Sajam EIRE jedan je od referentnih evropskih sajmova investicionih potencijala i mjesto upoznavanja potencijalnih investitora.
0 komentar(a)
Sekulić Milano EIRE sajam, Foto: Gov.me
Sekulić Milano EIRE sajam, Foto: Gov.me
Ažurirano: 08.06.2011. 11:41h

Crna Gora predstavila se na ovogodišnjem EIRE 2011. sajmu nekretnina u Milanu kao destinacija u kojoj crnogorski partneri nailaze na kvalitetan tretman, ali i da u skladu sa epitetom ekološke države vodi računa kako će se prostor za nekretnine isplanirati.

Delegaciju Crne Gore predvodio je ministar održivog razvoja i turizma Predrag Sekulić koji je u toku bilateralnih sastanaka są predstavnicima investitora i kompanija iz oblasti nekretnina istakao otvorenost Crne Gore za nove investicije.

Dogovorena je i posjeta delegacije investicionih privrednika Crnoj Gori tokom koje će biti precizirani naredni koraci saradnje na konkretnim projektima.

“Kao posebno značajan istaknut je projekat Piazza Italia u sklopu koga bi se, u Podgorici, razvio stambeno–poslovni i hotelski kompleks. Učesnici sastanka upoznati su od strane crnogorske delegacije i sa najvećim razvojnim projektima poput Velike Plaže, Bjelasice i Komova itd.”, navodi se u saopštenju iz Ministarstva.

Sekulić je primio i nagradu “Country Award” za sajamski nastup delegacije.

Na sajmu su uz Ministarstvo Crnu Goru predstavile kompanije Adriatic Marinas - Porto Montenegro, Luštica Development, Metropol Group, Studio Synthesis, Normal Company, Savills & Savills Montenegro, RLC Montenegro.

Sajam EIRE jedan je od referentnih evropskih sajmova investicionih potencijala i mjesto upoznavanja vodećih partnera i potencijalnih investitora, a poznat je po prisustvu velikog broja zemalja i kao takav nastavlja da okuplja donosioce odluka u raznim oblastima, sa akcentom na tržište nekretnina.

Bonus video: