Imlek i Knjaz Miloš otvorile novi distributivni centar kod Kotora

Gradonačelnica Kotora je sa izvršnim direktorima kompanija Imlek i Knjaz Miloš obišla novi centar i ozvaničila njegovo otvaranje.
221 pregleda 0 komentar(a)
Ćatović na otvaranju distributivnog centra, Foto: Željko Komnenović
Ćatović na otvaranju distributivnog centra, Foto: Željko Komnenović
Ažurirano: 29.04.2011. 12:31h

Predsjednica opštine Kotor Marija Ćatović otvorila je u industrijskoj zoni centralni poslovno distributivni centar za primorje kompanija Knjaz Miloš i Imlek.

Otvarajući moderni centar izgrađen po najsavremenijim standardima predsjednica opštine Kotor zahvalila se poznatim kompanijama iz Srbije koje su izabrale kotorsku industrijsku zonu da u njoj sagrade ovaj centar, a zahvalila se i na donaciji od 10 hiljada eura djeci Kotora.

Nakon što je presjekla crvenu vrpcu gradonačelnica Kotora je sa izvršnim direktorima kompanija Imlek i Knjaz Miloš obišla novi centar i ozvaničila njegovo otvaranje simboličnim puštanjem balona u nebo.

Izvršni direktor firme Knjaz Miloš Montenegro, Željko Maslovar naglasio je da će novi poslovno distributivni centar značajno unaprijediti poslovanje i usluge dva srpska brenda u ovom dijelu Crne Gore.

„Preseljenjem u novi objekat, kvalitet i brzina distribucije koji su i do sada krasili „Knjaz Miloš Montenegro“, kćerku firmu u Crnoj Gori podignuti su na još veći nivo prema zhtjevima savremenih trendova trgovine, zaštite životne sredine, bezbjednosti ishrane i nadasve potreba potrošaća“, istakao je Maslovar.

Novi centar vrijedan 4,5 miliona eura, izgrađen je na 6.800 m2 zemljišta, posjeduje 3.800 m2 magacinskog prostora. Izgrađen je po najsavremenijim standardima i omogućava apsolutnu primjenu hladnog lanca u skladištenju i distrbuciji mlijeka i mliječnih proizvoda- istakao je izvršni direktor firme Imlek Boka, Nikola Kesler.

„Unapređenju našeg poslovanja značajno će doprinijeti ovaj centar koji je rezultat zajedničkog pregalaštva građevinara iz Crne Gore i Srbije. Geografskim položajem i tehnološkom opremljenošću, omogućava pouzdano i efikasno snabdijevanje crnogorskog primorja, čiji turistički razvoj zahtijeva snažne i priznate evropske brendove.“, rekao je Kesler.

Otvoranju poslovno-distributivnog centra Imleka i kompanije Knjaz Miloš prisutvovali su predstavnici privrednih komora Crne Gore i Srbije, kao i veliki broj poslovnih partnera i firmi iz Boke sa kojima sarađuju ove kompanije.

Bonus video: