Britanci ocijenili: Aman Sveti Stefan među 65 najboljih novih hotela u svijetu

Aman Sveti Stefan je u članku opisan kao šarmantno naselje na sopstvenom ostrvu...
0 komentar(a)
sveti stefan, Foto: Boris Pejović
sveti stefan, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.04.2011. 10:18h

Britanski magazin Conde Nast Traveller svrstao je hotel Aman Sveti Stefan među 65 najboljih novih hotela u svijetu za ovu godinu.

Lista za ovu godinu obuhvatila je 31 zemlju, među kojima je izabrano 65 hotela nakon više mjeseci istraživanja i od predloga dopisnika širom svijeta, saopšteno je iz Ministarstva turizma i održivog razvoja.

"Naglašena je raznovrsnost i različitost hotela, počev od onih koji su nekada bili ribarska ostrva iz 15. vijeka do novih hotela-ostrva, gradskih hotela u neboderima i onih koji su posvećeni ekologiji i očuvanju životne sredine“, navodi se u saopštenju.

Aman Sveti Stefan je u članku opisan kao šarmantno naselje na sopstvenom ostrvu, sa 50 predivnih, raskošnih i prostanih soba sa pogledom na more, opremljenih visokom tehnologijom i najkvalitetnijim namještajem.

Usluga je, kako se navodi, na nivou svjetske klase, a hotel ima dva bazena sa restoranima i nalazi se u prijatnom prirodnom ambijentu.

Časopis kao najpogodnije doba godine za posjetu predlaže jun i septembar, jer u tom periodu nema velikih jahti iz Rusije i Italije, a vrijeme je sunčano i toplo.

Bonus video: