Poljaci bi kod nas na more

Zajedničku promociju turističkog proizvoda Crnogorskog primorja za predstojeće ljeto turističke organizacije Budve, Bara, Tivta i Ulcinja nastavile su nastupom na 16. Međunarodnom sajmu turizma i rekreacije u Varšavi.
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2011. 09:28h

Prema riječima direktorke TO Budve Jelene Rađenović ovo je prvi put da se na ovom sjamu predstavlja ponuda crne gore.

"Zajednički nastup primorskih turističkih organizacija organizovan je u namjeri da se tržište Poljske upozna sa turističkom ponudom naše zemlje, sa akcentom na primorski dio Crne Gore i predstavi aktuelna ponuda za predstojeću sezonu.

Posjetiocima sajma, predstavnici TO Budve, Bara, Tivta i Ulcinja pružili su sve neophodne informacije o smještajnim kapacitetima, prirodnim i kulturno-istorijskim znamenitostima, gastronomiji kao i mnogim drugim potrebnim informacijama", kazala je Rađenovićeva.

Ona je dodala da su se turističke organizacije predstavile raznovrsnim promotivnim materijalom turistička mjesta svojih opština kao i hotelski i privatni smještaj.

"Na sajmu su prisustvovali i predstavnici turističke privrede: Hotel Princess, HTP Trend-Korali i HTP Biserna obala. Ostali turistički privrednici predstavljeni su promotivnim materijalom na štandu.

Na ovogodišnjem sajmu turizma i rekreacije LATO2011 predstavilo se preko 400 izlagača iz 18 zemalja. prem najavama organizatora ovogodišnji sajam posjetilo je preko 30 000 posjetilaca. Štand Crne Gore posjetili su i diplomatski predstavnici Crne Gore u Poljskoj", zaključila je Rađenovićeva.

Bonus video: