IDU DO KRAJA

U 11.55 protest mještana Svetog Stefana

Kome je interes da građani i naši gosti ne mogu godinama prići plažama i šetališnim stazama na području Miločera i pored obećanja nadležnih da su one slobodne za sve
0 komentar(a)
Sveti Stefan, Foto: Zoran Đurić
Sveti Stefan, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 14.03.2011. 09:03h

Koordinacioni odbor građana sa područja Svetog Stefana, Miločera i Pržna, organizovaće danas protest zbog, kako su kazali, postojećeg odnosa prema turizmu na ovom području.

Protest će, kako su najavili, početi u pet do 12 sati ispred ulaza u grad hotel Sveti Stefan, a nakon toga će krenuti u protestnu šetnju kroz Miločer.

Članovi Koordinacionog odbora pitali su kako je moguće da se popularni Sveti Stefan rekonstruiše već pet godina, da je zatvoren za građane i turiste, kao i da li je to interes građana i turizma Crne Gore.

"Kome je interes da građani i naši gosti ne mogu godinama prići plažama i šetališnim stazama na području Miločera i pored obećanja nadležnih da su one slobodne za sve? Ko može da zabrani vjernicima sa područja Svetog Stefana da posjete četiri crkve u hotelu i kome smeta obnova hrama Svetog Aleksandra Nevskog", pitaju građani.

Članovi Koordinacionog odbora saopštili su da će nastaviti da protestuju sve dok se problemi građana tog područja ne riješe.

Preporučujemo za Vas