PRVI PUT NA TRŽIŠTU

Total paketi Telenora: Neograničeni pozivi ka svim mrežama u Crnoj Gori

Svi paketi mogu se aktivirati sa ili bez kupovine uređaja, koji su u Telenoru dostupni i kroz kupovinu na rate
9336 pregleda 0 komentar(a)
Novine iz kompanije
Novine iz kompanije
Ažurirano: 07.03.2019. 17:12h

Prvi put na tržištu, Telenor lansira familiju „Total“ paketa, koji donose neograničene pozive i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori.

Osim neograničene komunikacije, paketi sadrže i značajnu količinu internet saobraćaja- od četiri do 16 gigabajta, u zavisnosti od paketa koji korisnici izaberu. Novi paketi omogućavaju i korišćenje od tri do pet popularnih aplikacija, te korisnici mogu odabrati kombinaciju koja im najviše odgovara. To mogu biti neke od društvenih mreža, Viber, ali i premijum aplikacije, kao što su HBO GO, Deezer, NBA ili Nickelodeon. Za svaku izabranu aplikaciju, Telenor dodjeljuje deset dodatnih gigabajta interneta za njihovo korišćenje.

Osim „Total“ paketa, koji donose i najveće novine u okviru postpejd ponude, Telenor je pripremio još jednu grupu redizajniranih paketa. Radi se o Play 2 i Play 4 paketima, koji sadrže neograničene pozive u Telenor mreži, neograničene poruke ka svim mrežama i određeni broj minuta ka ostalim mrežama u Crnoj Gori. Takođe, grupa Play paketa omogućava dva ili četiri gigabajta interneta i odgovarajući broj aplikacija koje korisnici mogu da aktiviraju, uz deset dodatnih gigabajta.

Uz „Total“ pakete, neograničena komunikacija ka svim mrežama u Crnoj Gori od sada je pristupačna velikom broju korisnika, jedino u Telenoru. Ponudu jedinstvenom čini i veliki izbor popularnih aplikacija, koje omogućavaju pristup najrazličitijim muzičkim, sportskim i filmskim sadržajima.

Svi paketi mogu se aktivirati sa ili bez kupovine uređaja, koji su u Telenoru dostupni i kroz kupovinu na rate.

Više informacija o novoj ponudi objavljeno je na sajtu www.telenor.me .