PRESTIŽNA NAGRADA

Global Finance: CKB je najbolja banka u Crnoj Gori

Prvi put ovu prestižnu nagradu osvojila je banka iz Crne Gore, čime je CKB postala član kluba najrespektabilnijih banaka Centralne i Jugoistočne Evrope
4584 pregleda 0 komentar(a)
Potvrda postignutih rezultata: CKB
Potvrda postignutih rezultata: CKB

Ugledni svjetski magazin Global Finance objavio je spisak dobitnika godišnjih nagrada za najbolje banke u Centralnoj i Istočnoj Evropi za 2019. godinu. Na osnovu obimnog, višemjesečnog istraživanja, urednici Global Finance-a dodijelili su priznanje Crnogorskoj komercijalnoj banci za najbolju banku u Crnoj Gori za 2019. godinu.

Prvi put ovu prestižnu nagradu osvojila je banka iz Crne Gore, čime je CKB postala član kluba najrespektabilnijih banaka Centralne i Jugoistočne Evrope. Nagrada za najbolju banku u Mađarskoj pripala je OTP banci, vlasniku CKB-a.

„Priznanje magazina Global Finance potvrda je postignutih rezultata, koje zasnivamo na izvrsnom odnosu sa klijentima, ali i društvenom zajednicom u cjelini. U narednom periodu nastavljamo da brinemo o zadovoljstvu naših klijenata, održavanju prepoznatljive vrijednosti usluge, daljem tehnološkom razvoju i inovativnosti banke i ostvarivanju odličnih rezultata u svim segmentima poslovanja.“ izjavio je Pál Kovács, Glavni izvršni direktor CKB-a.

Sa sjedištem u New York-u i kancelarijama u Londonu i Milanu, Global Finance već 26 godina dodjeljuje prestižne nagrade World’s Best Banks. Prilikom selekcije, uredništvo Global Finance se upravljalo nizom kriterijuma uključujući rast aktive, inovativnost, dostignuti nivo digitalizacije poslovanja, oslanjajući se i na ocjene finansijskih analitičara i konsultanata kao i predstavnika korporativnog sektora.