Lovćen banka otvorila filijalu u Rožajama

Na svečanom koktelu, uručena je i donacije od 1000 eura, JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju opštine Rožaje
7107 pregleda 0 komentar(a)
Sa otvaranja filijale u Rožajama, Foto: Lovćen banka
Sa otvaranja filijale u Rožajama, Foto: Lovćen banka
Ažurirano: 28.06.2019. 11:01h

Nakon otvaranja filijala u Podgorici, Cetinju, Nikšiću, Baru, Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Ulcinju i Tivtu, Lovćen banka AD Podgorica nastavlja ulaganje u širenje poslovne mreže, otvaranjem filijale u Rožajama. Nova filijala zadovoljava najsavremenije bankarske standarde, pri čemu će klijentima na usluzi biti ljubazno osoblje, zaduženo da obezbijedi brze i kvalitetne bankarske usluge u komfornom i prijatnom okruženju.

Svečano otvaranje, jedanaeste po redu filijale, je održano u četvrtak, 27. juna 2019. godine u 19 h. Nova filijala u Rožajama se nalazi u ulici Maršala Tita br. 1 i klijentima će biti na usluzi radnim danima od 8h do 16h i subotom od 8h do 13h. Tokom otvaranja filijale , okupljenima su se obratili dr Vinko Nikić – glavni izvršni direktor, Haris Kurtagić, rukovodilac filijale Rožaje i Aleksandra Popović – predsjednica Odbora direktora Lovćen banke.

"Nakon zaokruživanja poslovne mreže na crnogorskom primorju i srednjoj regiji, Lovćen banka ostvarujući svoje zacrtane ciljeve, počinje sa širenjem svoje mreže na Sjeveru naše Države. Naš put na sjeveru počinjemo večeras u Rožaju, gradu bogate trgovačke tradicije i gradu preduzimljivih i marljivih ljudi. Sigurni smo da otvaranje ovako moderne i savremene Filijale, na pravi način oslikava potrebe preduzeća i građana ovoga grada. Lovćen banka, kao banka koja je prepoznata po svom razvojnom karakteru, učinjeće sve da podrži sve kvalitetne biznis ideje, kako preduzeća, tako i samostalnih preduzetnika i na taj način pomoći daljem rastu i razvoju preduzetništva u ovom gradu. Tom podrškom ćemo kreirati nova radna mjesta kako bi podigla opšti nivo ekonomskog ambijenta i stimulisali prije svega mlade ljude, da kroz podrške koju im nudimo nađu uhljebljenje u svom gradu i na taj način Rožaje učine još kvalitetnijim. Sigurni smo da će ljubazno i profesionalno osoblje Lovćen banke prepoznati potrebe svojih klijenata i uz široku paletu naših proizvoda na pravi način zadovoljiti iste. Stoga, pozivam sva preduzeća, samostalne preduzetnike, odnosno sve građane Rožaja da dođu u Lovćen banku i da rastemo zajedno", rekao je glavni izvršni direktor, Vino Nikić.

"Želio bih da zahvalim akcionarima i menadžmentu Lovćen banke koji su odlučili da razvoj mreže filijala Lovćen banke na sjeveru, krenu baš iz Rožaja. Lovćen banka je banka ovog vremena i ovog naroda, a ja sam veoma srećan što sam dio tima Lovćen banke i što ću kao dio tog tima biti na usluzi mojim rožajcima", kazao je rukovodilac filijale Rožaje Haris Kurtagić.

Predsjednica Odbora direktora Lovćen banke, Aleksandra Popović rekla je da je ovo prva filijala Lovćen banke na Sjeveru Crne Gore, a mladi rožajski bankar Kurtagić biće njen rukovodilac.

"Tim će vremenom da raste i da jača. Koristim priliku da pozdravim Rožaje, grad mladosti ali i jake nostalgije, kulture i sklada, biznisa i banaka... Jednom, ne tako davno, bila sam dio velikog i značajnog bankarskog Tima koji je svoj razvoj na Sjeveru, započeo ovdje, u Rožajama. Zajedno sa Vama, taj Tim bankara je sagradio mnogo toga u Rožajama i za buduće generacije. Gradio je cijelu Crnu Goru. To što smo tada sagradili, dodatna je obaveza za ovaj tim Lovćen banke, za menadžment banke, dr Nikića i kolege Radulovića i Trninića - da zajednički sa vama nastavimo da razvijamo Rožaje, male i velike biznise, da podržimo i vas koji možda danas nemate hrabrosti da krenete u biznis... U ime cijelog Tima Lovćen banke, u ime Odbora direktora, u ime budućih mostova koji će povezati projekte i ljude - proglašavam filijalu Lovćen banke u Rožajama - otvorenom", rekla je Popović.

Na svečanom koktelu, uručena je i donacije od 1000 eura, JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju opštine Rožaje.

Lovćen banka AD Podgorica počela je sa radom 25. avgusta 2014. godine i ove godine će obilježiti jubilej - 5. godina rada na crnogorskom bankarskom tržištu. Banku su osnovali domaći poslovni ljudi i naučni radnici, zajedno sa njemačkim državnim investiciono-razvojnim fondom DEG-om (KfW grupa), jednom od najvećih evropskih razvojnih institucija.