"PREPOZNAJUĆI IZUZETAN POTENCIJAL U RAZMJENI ISKUSTVA"

Asocijacija menadžera CG i Slovenački poslovni klub potpisali Sporazum o saradnji

Dodaju da je predsjednik SPK-a Nebojša Šćekić izrazio zadovoljstvo zbog potpisivanja Sporazuma, koji će poboljšati saradnju SPK-a i AMM-a
597 pregleda 0 komentar(a)
Sa potpisivanja Sporazuma, Foto: Asocijacija menadžera Crne Gore
Sa potpisivanja Sporazuma, Foto: Asocijacija menadžera Crne Gore
Ažurirano: 16.10.2019. 15:34h

Prepoznajući izuzetan potencijal u razmjeni iskustava i velike mogućnosti za zajedničku saradnju u cilju unapređenja ekonomskog ambijenta, predsjednici Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) i Slovenačkog poslovnog kluba u Crnoj Gori (SPK), potpisali su Sporazum o saradnji.

"Predsjednik AMM-a Budimir Raičković je istakao da je Asocijacija prepoznata kao organizacija koja radi na sinergiji poslovnih ljudi i zajednice i da se udruženim snagama  može unaprijediti poslovni ambijent i menadžerska struka u Crnoj Gori. AMM i SPK dijele zajedničke vrijednosti i ciljeve i smatraju da menadžeri i preduzetnici imaju ključnu ulogu u promociji društvenog i ekonomskog razvoja", saopšteno je iz Asocijacije menadžera Crne Gore.

Dodaju da je predsjednik SPK-a Nebojša Šćekić izrazio zadovoljstvo zbog potpisivanja Sporazuma, koji će poboljšati saradnju SPK-a i AMM-a.

"Šćekić je uputio poziv svim zainteresovanim firmama i pojedncima da uzmu učešća u aktivnostima ove dvije poslovne asocijacije, kako bi zajedno još značajnije doprinijeli unapređenju poslovnog ambijenta u Crnoj Gori. SPK čine sva značajnija slovenačka preduzeća prisutna u Crnoj Gori, kao i veliki broj crnogorskih kompanija koje sarađuju ili žele da sarađuju sa slovenačkom privredom", zaključeno je.

Preporučujemo za Vas