APPLE-OVI MOBILNI UREĐAJI

Najnovija iPhone 11 serija telefona u Telenoru

Novu iPhone 11 seriju karakterišu napredne performanse, poput trostruke kamere koja se prvi put javlja na nekom Apple-ovom uređaju
5735 pregleda 0 komentar(a)
Novi iPhone uskoro u Telenoru, Foto: Telenor
Novi iPhone uskoro u Telenoru, Foto: Telenor
Ažurirano: 23.10.2019. 11:22h

iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max najnoviji su Apple-ovi mobilni uređaji koje će Telenorovi korisnici moći da rezervišu od danas putem sajta www.telenor.me. Početak prodaje i prve isporuke prestižnih uređaja kompanije Apple počinju od 25.oktobra.   

Novu iPhone 11 seriju karakterišu napredne performanse, poput trostruke kamere koja se prvi put javlja na nekom Apple-ovom uređaju. Modeli iphone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max imaju po tri kamere, jednu više u odnosu na iPhone 11. Treća kamera omogućava dodatno zumiranje i dizajnirana je za fotografisanje portreta. Sve tri kamere imaju po 12 megapiskela i podržavaju mnoštvo naprednih funkcija, kao što su pametni HDR mod i noćni rezim fotografije, funkciju koja se automatski uključuje za fotografisanje pri slabom osvjetljenju. Nema potrebe za blicom, boje su prirodnije, a fotografije svijetlije.  

iPhone
Novi iPhone uskoro u Telenoru(Foto: Telenor)

Svi modeli imaju unaprijeđene aplikacije za obradu fotografije i videa, uz mogućnost snimanja videa u 4K rezoluciji. Kvalitet baterije je značajno poboljšan, pa tako baterija modela 11 Pro Max traje čak pet sati duže u odnosu na model XS Max.

Iphone 11
Iphone 11(Foto: Telenor)

Brzo punjenje i još napredniji operativni sistem samo su još neke od karakteristika novih modela, u kojima će uživati ljubitelji napredne tehnologije i savremenih digitalnih servisa, dostupnih u Telenor mreži.

Preporučujemo za Vas