Prva aplikacija za plaćanje usluga bez dodatnih troškova u Crnoj Gori od sada nudi nove pogodnosti

Digitalni kiosk je prva domaća wallet aplikacija koja vam omogućava da sa svega par klikova, brzo i sigurno platite usluge koje svakodnevno koristite.
8099 pregleda 1 komentar(a)
U korak sa savremenim načinom života
U korak sa savremenim načinom života

Bezbjednost na prvom mjestu

Aplikaciju je razvila kompanija 2BI poštujući najstrožije kriterijume bezbjednosti elektronskih transakcija, a uz punu podršku partnera: CKB banke i Mastercard.

,,Sigurnost podataka je od izuzetne važnosti, pa zato Digitalni kiosk brine u potpunosti o zaštiti korisnikovih podataka. Podaci se čuvaju isključivo na samom uređaju, u zaštićenoj lokalnoj bazi, dok smo cjelokupan proces izvršavanja platnih transakcija uskladili sa najvišim PCI DSS standardima”, naglašavaju iz kompanije 2BI.

Digitalni kiosk

U korak sa savremenim načinom života

,,Naša kompanija je odlučila da građanima ponudi besplatnu aplikaciju, koja ne podrazumjeva dodatne troškove prilikom plaćanja usluga i proizvoda. Sada na klik možete dopuniti prepaid račun sa vaše bankovne kartice ili platiti vaše parking mjesto’’, objašnjava Branislav Bogetić iz kompanije 2BI.

Unaprijeđena verzija Digitalni kiosk aplikacije omogućava plaćanje širokog spektra usluga koje naši građani često koriste: dopuna pripejd računa za operatere Telekom, Telenor i M:tel, plaćanje parkinga po zonama, plaćanje taksija, rent-a-car, transferi, asistencija - pomoć na putu, pravna zaštita – Uniqa osiguranje kao i plaćanje kotizacija za edukativne kurseve u organizaciji kompanije 2BI.

Digitalni kiosk

Potražite Digitalni kiosk

Aplikaciju Digitalni kiosk možete pronaći na Google i Apple Store. Nakon što instalirate aplikaciju i registrujete u aplikaciji svoju platnu karticu (nije važno koja banka je izdala karticu), možete odmah početi sa plaćanjem neke od brojnih usluga koje aplikacija nudi, bez ikakvih dodatnih troškova.

Digitalni kiosk i Mastercard vas nagrađuju

Digitalni kiosk u saradnji sa svojim partnerom, kompanijom Mastercad, tokom meseca novembra svim korisnicima Mastercard kartica, bilo koje banke na tržištu Crne Gore, nudi dodatne pogodnosti. Svaki korisnik aplikacije koji za plaćanje u okviru aplikacije, sačuva i koristi Mastercard karticu, dobija promo kod u vrijednosti od 5€ nakon izvršenog prvog plaćanja. Nakon još tri plaćanja, korisnici Mastercard kartica dobijaju još jedan promo kod sa dodatnih 5€ koji mogu iskoristiti za plaćanje novih usluga.

Digitalni kiosk je značajna inovacija na tržištu domaćih informatičkih proizvoda i već je prepoznata od strane velikog broja korisnika koji aplikaciju koriste kao svoj virtuelni novčanik.

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android: IoS aplikacija: https://itunes.apple.com/us/app/digitalni-kiosk/id1404737856?mt=8 Android aplikacija: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dvabi.digitalnikiosk