Maksimalno dobra Meridianbet bonus sedmica!

Na sajtu meridianbet.me možete pronaći sve načine uplate, a Meridian se potrudio da svim svojim korisnicima obezbijedi beskontaktnu uplatu depozita
1288 pregleda 0 komentar(a)
Meridianbet, Foto: Meridianbet
Meridianbet, Foto: Meridianbet
Ažurirano: 23.04.2020. 09:44h

Meridianove promocije ponovo pomjeraju granice. Pored najboljih kvota i najveće ponude online slot igara na Balkanu, sada smo spremili i nešto dosad neviđeno – od ponedeljka do nedelje, fenomenalni bonusi svakog dana!

Na sajtu meridianbet.me možete pronaći sve načine uplate, a Meridian se potrudio da svim svojim korisnicima obezbijedi beskontaktnu uplatu depozita. Pozovite svog Meridian agenta na broj 067/591-872 i uplatite/podignite novac iz udobnosti vašeg doma, bez kontakta i potpuno bezbjedno. Pozivom na telefon, dobićete vašeg agenta i uspješno dogovoriti vašu uplatu na meridianbet račun. Uplatite depozit na vaš nalog putem Meridian agenta i uzmite dodatno bonus 10% na prvu uplatu.

U ponedeljak, častimo sa 10% bonusa za svaku uplatu preko Mpos terminala, koje možetepronaći na Tobacco Spress trafikama, dostupnim na preko 300 lokacija širom zemlje.

Utorak je rezervisan za uplate putem J&A terminala. Uplati depozit putem J&A terminala i kvalifikuj se za 5€ bonusa, čije dobitnike izvlačimo sjutradan.

Srijedaje dan za online kazino igrei besplatne spinovekoje dobijaš uplatom depozita preko Skrilla. Svaki igrač koji srijedom uplati depozit putem Skrillaveć u četvrtak dobija 10 besplatnih spinova, za uživanje u najboljem online kazinu i najvećem broju igara.

Četvrtak donosi nevjerovatnih 50% bonusa na uplatu prvog depozita putemPaysafe gold vaučera.

Ukoliko petkomsvoj depozit uplatiš putem Netellera, već narednog dana čeka te10 besplatnih spinova.

Vikendom Meridian časti za sve uplate putem Mpay. Odaberi jedan od servisa mPay, SMS ili USSD kod, uplati depozit i tvojih je10% bonusa na svaku ovako izvršenu uplatu.

Uplatu depozita možete izvršiti i putem banke/pošte ili e-bankinga i za svakuovakvuuplatu dobijaš 5% bonusa.

Tvoje je samo da na meridianbet.me odabereš željeni način uplate i osvajaš bonusza uživanje u najboljoj online ponudi. Na raspolaganju ti je i beskontaktna uplata depozita, iz udobnosti doma, za koju takođe poklanjamo bonus od 10%.

Zato požuri, uloguj se na sajt i uživaj u sedam dana Meridianovih bonusa.