IZ AVIO-KOMPANIJE NAJAVILI

Ryanair od 1. jula uspostavlja devet avio-linija sa Podgoricom

"Kako je Crna Gora ponovo uvela određene međunarodne letove u susret dolaska stranih posjetilaca, Ryanair ohrabruje turiste da otpočnu planiranje svog ljetnjeg odmora i obilježe uspjeh Evrope u savladavanju jednog od najvećih izazova našeg vremena"

11934 pregleda 29 reakcija 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Avio-kompanija Ryanair, najavila je danas ponovno uspostavljanje devet avio-linija sa Podgoricom, počev od 1. jula, u sklopu ljetnjeg reda letjenja ove avio-kompanije za 2020. godinu, navodi se u zajedničkom saopštenju te kompanije i Aerodroma Crne Gore.

"Kako je Crna Gora ponovo uvela određene međunarodne letove u susret dolaska stranih posjetilaca, Ryanair ohrabruje turiste da otpočnu planiranje svog ljetnjeg odmora i obilježe uspjeh Evrope u savladavanju jednog od najvećih izazova našeg vremena. Detaljni podaci o avio-linijama, učestalosti i vremenu letova se mogu naći na internet stranici www.ryanair.com. Evropljani sada mogu da spremaju kofere za povoljna putovanja u Crnu Goru, kako bu uživali na crnogorskom suncu i prekrasnim plažama u omiljenim ljetovalištima. Istovremeno, crnogorski turisti već sada mogu da ostvare svoj odmor iz snova, bilo "kod kuće" ili u inostranstvu", ističe se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da se Ryanair raduje dovođenju turista, kako bi se pokrenula regionalna ekonomija koja obezbjeđuje više hiljada radnih mjesta.

"U znak obilježavanja ukidanja zabrane putovanja, Ryanair je stavio u prodaju avio-karte po tarifi od svega 39.99 eura u jednom smjeru, za putovanja u julu i avgustu 2020. godine, a koja se moraju rezervisati najkasnije do ponoći u četvrtak, 11. juna, isključivo putem internet stranice www.ryanair.com", piše u saopštenju.

Direktor prodaje i marketinga Ryanair-a za CIE i Balkan, Olga Pavlonka, izjavila je da ta kompanija zadovoljstvom najavljuje da će od 1. jula 2020. godine ponovo uspostaviti devet avio-linija sa Podgoricom, u sklopu svog ljetnjeg reda letenja za 2020. godinu.

"Radjujemo se što ćemo ponovo ujediniti prijatelje i porodice i dovesti turiste, čime će se doprinijeti pokretanju regionalne ekonomije i očuvati na hiljade radnih mjesta. Ovo je, takođe, prilika za sve one putnike koji su usljed zabrane putovanja zbog krize izazvane COVID pandemijom bili primorani da otkažu svoja putovanja s proljeća da sada, kada je Evropa ponovo otvorena za putovanja, iskoriste svoje Ryanair vaučere. Za očekivati je da će karte po ovim nevjerovatno niskim cijenama biti brzo rasprodate, pa se putnici ohrabruju da ne propuste priliku i posjete internet stranicu www.ryanair.com", kazala je Pavlonka.

Savjetnica za odnose s javnošću u kompaniji Aerodromi Crne Gore, Marina Miketić Nikolić, izjavila je da sa velikim zadovoljstvom očekuju povratak aviona Ryanaira, njihovog cijenjenog partnera koji je prva lou kost kompanija koja je došla u Crnu Goru.

"Mogu slobodno reći da je naša zajednička saradnja, odnosno rezultati koje smo ostvarili po broju putnika i do tada novih destinacija, zaista promijenila kulturu putovanja crnogorskih građana, a u našu zemlju dovelo mnogo turista iz najvećih evropksih centara. U prošloj godini taj broj je premašio 172 hiljade putnika i veoma smo svjesni koliko komercijani letovi znače za crnogorki turizam, odnosno za kvalitet života ljudi u Crnoj Gori. Na našoj pisti vam želimo srdačnu dobrodošlicu", kazala je Miketić Nikolić.

Preporučujemo za Vas