Lični bankari brinu da finansije ostanu uređene

Osiguranje koje duplo vrijedi – dobrobit za Vas i porodicu uprkos svemu

Ličnim i porodičnim finansijama trebalo bi ukazivati podjednaku pažnju kao i brizi o mentalnom i fizičkom zdravlju

28162 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NLB Banka
Foto: NLB Banka

Lični bankari brinu da finansije ostanu uređene i da ukoliko se javi potreba za uzimanjem kredita, njegova otplata ne ugrožava kvalitet života korisnika i njene ili njegove porodice. Između ostalog, za održavanje “finansijskog” zdravlja stabilnim, osiguranje ima veoma važnu ulogu, pa je NLB Banka ponudila novi tip osiguranja koji je moguće obezbjediti uz NLB Gotovinski kredit.

Zbog čega je dobro, i šta ga to čini jedinstvenim na crnogorskom tržištu, pročitajte u nastavku teksta.

NLB Banka je krajem septembra u svoju ponudu osiguranja uvrstila novi tip osiguranja - NLB Osiguranje koje duplo vrijedi. Ovo osiguranje se izdvaja na tržištu jer klijentima pruža mogućnost da osiguraju dvostruki iznos gotovinskog kredita, za slučaj trajnog invaliditeta preko 50% ili smrti korisnika kredita usljed nezgode.

Iako ne volimo misliti o ovim nemilim ili nepredviđenim okolnostima, veoma je važno znati da porodica može biti finasijski zbrinuta i bezbjedna uprkos okolnostima na koje nismo mogli uticati, a koje mogu da ugroze njihovu dobrobit, koja je najvažnija. Prilikom uzimanja kredita važno je uzeti u obzir sve okolnosti koje mogu nastati usljed nesrećnih događaja zbog kojih vraćanje kredita može opteretiti porodične finansije. Ova ponuda kreirana je na način da zaštiti finansijsku stabilnost korisnika kredita, kao i njegovih bližnjih a koja bi mogla biti ugrožena upravo usljed neprijatnih i nepredviđenih događaja u budućnosti.

NLB Osiguranje koje duplo vrijedi pokriva:

  1. otplatu preostalog duga po gotovinskom kreditu;
  2. dodatnu isplatu, do visine iznosa odobrenog kredita, na račun korisnika kredita u slučaju trajnog invaliditeta preko 50% usljed nezgode ili zakonskim nasljednicima usljed fatalnog ishoda kao posljedice nesreće.

Osim za nove korisnike NLB Gotovinskih kredita, klijenti koji već otplaćuju ovaj kredit mogu ga osigurati osiguranjem koje duplo vrijedi.

Premija koja se plaća za osiguranje je jednokratna i zavisi od iznosa odobrenog kredita, dok je maksimalno pokriće ovim osiguranjem 50.000 EUR.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o ovoj jedinstvenoj ponudi, i ukoliko želite da provjerite koliko bi iznosila premija za konretan kredit koji već imate ili namjeravate da uzmete, posjetite www.nlb.me (stranica gotovinskog kredita: https://bit.ly/3o8jL8G) ili kontaktirajte stručno osoblje NLB Banke na 19888 ili u NLB filijalama gdje ćete dobiti sve odgovore u vezi sa ovim osiguranjem.

Korisne tekstove na temu pravilnog i sigurnog korišćenja finansijskih proizvoda/usluga možete pročitati na linku, ili zapratite NLB Banku na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Viber, LinkedIn, You Tube i Twitter, gdje takođe možete dobiti odgovore na sva Vaša pitanja.

.

Preporučujemo za Vas