ocjenjivanja sprovodi nezavisni panel od 80 eksperata

Colliers International još jednom izabran za najboljeg agenta i najbolju konsultantsku kuću za nekretnine u Crnoj Gori

Colliers Crna Gora će se nadmetati za prestižnu nagradu Najbolji u Evropi i to sa najboljim profesionalcima iz oblasti nekretnina za evropski region

37631 pregleda 0 komentar(a)
Colliers International, Foto: Colliers International
Colliers International, Foto: Colliers International

Ovo priznanje stiže od svjetske akreditacione kuće „International Property Awards“ kao znak izvrsnosti za profesionalce u oblasti nekretnina. Priznanje će biti uručeno Colliers International- u na European Property Awards onlajn virtuelnoj ceremoniji 11. decembra 2020. godine.

Colliers Crna Gora će se nadmetati za prestižnu nagradu Najbolji u Evropi i to sa najboljim profesionalcima iz oblasti nekretnina za evropski region.

Podsjećamo da je Colliers International Crna Gora krajem 2015. godine proglašen za najbolju konsultantsku kuću u Evropi.

Proces ocjenjivanja sprovodi nezavisni panel od 80 eksperata iz sektora nekretnina kojim predsjedavaju Lord Caithness, Lord Best i Lord Waverley, članovi Doma Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

foto: Colliers International

International Property Awards nagrade dodjeljuje 27 godina za 45 različitih kategorija podijeljenih u regione: Arabija, Evropa, Afrika, Kanada, Centralna i Južna Amerika, Karibi, SAD, Velika Britanija i azijskopacifičku regija. Milovan Novaković, šef kancelarije Colliers International- a za Crnu Goru se zahvalio International Property Awards-u koji su ovom nagradom jos jednom učvrstili poziciju kompanije kako na domaćem tako i na evropskom tržištu. Posebnu zahvalnost Novaković je uputio Colliers timu i klijentima koje svaka kompanija samo može poželjeti, a bez kojih se kontinuirani vrhunski rezultati ne bi mogli ni ostvariti.

O kompaniji Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) je vodeća kompanija za usluge iz oblasti poslovnih nekretnina.

Radeći u 68 zemalja, više od 15.000 profesionalaca sarađuje i pruža stručne savjete kako bi maksimizirali vrijednost imovine korisnika nekretnina, vlasnika i investitora.

Milovan Novaković
Milovan Novakovićfoto: Colliers International