"Plantaže": Smišljeni cirkuski nastup URA, Saveljić provjereni rušitelj u pokušaju najvećeg crnogorskog brenda

"Obzirom da nam ovaj restoran ima izvanredne promete i veliki broj zadovoljnih konzumenata, imali smo i ozbiljne zalihe"

18218 pregleda 92 reakcija 58 komentar(a)
Plantaže, Foto: Savo Prelević
Plantaže, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.11.2020. 18:44h

Povodom današnjeg smišljenog cirkuskog nastupa političke grupacije URA, koji po ko zna koji put staje iza Valerije Saveljić (bivša finansijska direktorka Plantaža i funkcionerka URA), provjerenog rušitelja u pokušaju najvećeg crnogorskog brenda, želimo da saopštimo da ovo što karakterišu kao bahaćenje, je zapravo osmišljen marketinški potez sektora ugostiteljstva "Plantaža", saopšteno je danas iz kompanije "13. Jul Plantaže".

Građanski pokret URA je ranije danas saopštio da se direktor prodaje i nabavke "Plantaža" Veselin Đurišić "gostio ne poštujući mjere NKT", te da je to "bahaćenje koštalo "Plantaže" više od 900 eura".

"Obzirom da nam ovaj restoran ima izvanredne promete i veliki broj zadovoljnih konzumenata, imali smo i ozbiljne zalihe. Opasnost da se u dugačkom periodu koji je predviđen da restoran bude zatvoren, dobijemo efekat truleži, sličan onom koji se prema Plantažama, osjeća iz pokreta URA, je bio neprihvatljiv, pa smo uz regularne goste, koji su svoje vrijeme cjelodnevno provodili u našem restoranu, pozvali i poslovne prijatelje da zajedno zatvorimo restoran", ističe se u reagovanju "Plantaža".

Oni su dodali da što se tiče pominjanja imena direktora prodaje i marketinga "Plantaža" Veselina Đurišića i spočitavanja nekog ličnog odnosa u cijelom slučaju, saopštavaju da on nije potpisnik ni naručilac ovog događaja, već da je to posao koji je realizovao sektor ugostiteljstva.

"Dakle uopšte se ne radi o reprezentaciji Veselina Đurišića niti se radi o njegovim privatnim gostima, te ove optužbe sa indignacijom odbacujemo. Obzirom da se radi o restoranu koji na meniju drži jela od angus goveda renomiranog crnogorskog uzgojitelja, prikladno je da su konzumirana jela sa menija, a kao dobri domaćini goste nismo ograničavali u izboru pića", piše u saopštenju "Plantaža".

Oni su rekli da ne žele i nemaju potrebu da polažu račune Valeriji Saveljić ni njenim mentorima.

"Kojima preporučujemo da prije nego krenu u pravljenje cirkusa kontaktiraju Plantaže i dobiju odgovore na sva pitanja. Takođe ističemo da smo od početka pandemije sve aktivnosti u ugostiteljstvu radili u skladu sa mjerama NKT-a", zaključuje se u saopštenju "Plantaža".

Bonus video: