Bojanić: Prioritet formiranje tima koji će rješavati brojna pitanja u resoru kapitalnih investicija

"Očekuje nas puno izazova i pred nama je period donošenja brzih i efikasnih odluka", rekao je Bojanić

17671 pregleda 10 komentar(a)
Rajzing Rajnke i Bojanić, Foto: Ministarstvo kapitalnih investicija
Rajzing Rajnke i Bojanić, Foto: Ministarstvo kapitalnih investicija

Prioritet Ministarstva kapitalnih investicija je da za početak okupi tim profesionalaca koji će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti da se pronađu najbolja rješenja za brojna pitanja i dileme sa kojima se suočavamo u resoru kapitalnih investicija.

To je, kako je saopšteno iz Ministarstva kapitalnih investicija, ministar Mladen Bojanić saopštio tokom susreta sa ambasadorkom SAD u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke.

Bojanić je, kako je saopšteno, upoznao Rajzing Rajnke sa prioritetima u resoru na čijem je čelu.

"Spremni smo da damo sve od sebe, uz saradnju i podršku koju imamo od međunarodne zajednice, da idemo naprijed uprkos brojnim izazovima koji su pred nama" istakao je Bojanić.

Naveo je da novoformirano Ministarstvo kapitalnih investicija u svom djelokrugu aktivnosti sadrži neke od, kako je saopštenom najvažnijih projekata iz oblasti saobraćaja i energetike.

"Očekuje nas puno izazova i pred nama je period donošenja brzih i efikasnih odluka", rekao je Bojanić.

Na sastanku je, kako je saopšteno, bilo riječi o nacionalnoj avio kompaniji Montenegro Airlines, planovima vezano za budućnost crnogorskih vazdušnih luka, najvažnijem projektu u putnoj infrastrukturi auto-putu Bar - Boljare, ali i o projektima iz oblasti energetike.

Rajnke je, kako je saopšteno, kazala da je američka administracija spremna da pruži punu podršku crnogorskim institucijama u daljem radu, kao prijateljima, partnerima i saveznicima.

Bonus video: