"Lukser" od aprila uvodi linije ka Podgorici i Tivtu

Iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu je saopšteno da se njegova predsjednica, Fetija Kalač, prošle sedmice sastala sa izvršnim direktorom luksemburške avio-kompanije, Gillesom Feithom, kako bi definisani detalje prvih letova Iz Luksemburga prema Podgorici i Tivtu i obratno

7482 pregleda 40 reakcija 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Luksemburški avio-prevoznik Luxair letjeće od aprila dva puta sedmično iz Luksemburga prema Podgorici, dok će od 15. maja do 2. oktobra svake subote prevoziti putnike do Tivta. Iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu je saopšteno da se njegova predsjednica, Fetija Kalač, prošle sedmice sastala sa izvršnim direktorom luksemburške avio-kompanije, Gillesom Feithom, kako bi definisani detalje prvih letova Iz Luksemburga prema Podgorici i Tivtu i obratno.

"Avion na relaciji Luksemburg – Podgorica poletjeće 1. aprila. Putnike će prevoziti Bombardir Dash Q400 sa 76 mjesta, a početna cijena povratne karte će iznositi 149 eura sa svim uračunatim taksama", navodi se u saopštenju.

Iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore je saopšteno da će Luxair dodatno operirati jednom sedmično do tivatskog aerodroma avionom Boeing 737 sa 141 sjedištem.

Avion za Tivat će letjeti svake subote, od 15. maja do 2. oktobra.

Rezervacije se, kako je objašnjeno, takođe mogu obaviti u prostorijama agencija Luxaira - Luxair Travel Stores i ova usluga će koštati dodatnih 15 eura.

Kupovina karata se takođe može obaviti u bilo kojoj drugoj agenciji.

"Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu stoji na raspolaganju našim iseljenicima i prijateljima za svu dodatnu pomoć i informacije u vezi sa rezervacijom avionskih karata na mejl fetija.kalac@ccmontenegro.lu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: