Novi simbol moderne arhitekture – zgrada Čelebić

U samom gradskom jezgru, blizu čuvenog Tromostovlja, Čelebić grupa započela je izgradnju prve elipsoidne zgrade u Ljubljani

40326 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Čelebić grupa
Foto: Čelebić grupa

Ušuškana između planina i mora, na rijeci Ljubljanci, prepuna uređenih parkova, okružena divnim izletištima – živi istorijska Emona. Ljubljana, jedan od najljepših gradova Evropske unije uskoro će dobiti novi simbol modernog stanovanja.

“Čelebić grupa” započela je izgradnju futurističke stambeno-poslovne zgrade na Roškoj cesti u glavnom gradu Slovenije.

Čelebić PR
foto: Čelebić grupa

U samom gradskom jezgru, uz rijeku Ljubljanicu, pored srednje ekonomske škole, Čelebić grupa, nakon dobijanja pravosnažne građevinske dozvole, započela je pripremne radove za izgradnju prve elipsoidne zgrade u ovom gradu.

Procijenjena vrijednost investicije je 18 miliona eura.

Čelebić PR
foto: Čelebić grupa

Očekuje se da će izgradnja zgrade visoke 27 metara trajati dvije godine, a prvi vlasnici će ključeve preuzeti na proljeće 2023.

Službena prodaja stanova započeće u februaru ove godine.

Zbog neobičnog oblika dobila je ime RB Ellipse.

Stanovi svih veličina

Osam spratova Ellipse sadržaće 64 moderna stana veličine od 43 do 153 kvadratna metra.. U okviru četiri sprata podzemne garaže biće dostupno 154 parking mjesta i 65 ostava.

Čelebić PR
foto: Čelebić grupa

Zgrada će imati 28 dvosobnih, 16 trosobnih, 14 četvorosobnih i četiri dupleks apartmana. Na terasi zgrade nalaze se još tri luksuzna penthouse stana sa pogledom na tri strane. Manji apartmani nalaziće se na sjevernoj strani zgrade sa pogledom na školu, dok će se srednji i dupleks apartmani nalaziti na južnoj strani sa pogledom na Grubarjev prekop i Golovec. Veliki stanovi biće smješteni na oba oboda elipse.

Stanovi će biti izvrstan spoj kvaliteta, funkcionalnosti, udobnosti života i urbane pristupačnosti.

Predlažemo vam da pogledate galeriju slika koju smo za vas pripremili a više informacija o projektu možete naći na https://celebic.com/

Kontakt informacije:

Mail: realestate@celebic.com

tel: 020/444-410