Soho City - raj na Mediteranu

Nakon uspješnih prezentacija u Luksemburgu, Čikagu, Njujorku, Beogradu, Moskvi, Sankt Petersburgu i Istanbulu - projekat Soho City je predstavljem i u Ukraini
1050 pregleda 0 komentar(a)
soho city, Foto: Soho city
soho city, Foto: Soho city
Ažurirano: 21.06.2018. 06:40h

U srijedu uveče, 20.juna, u 19 časova, u Fairmont Hotelu – u Kijevu, mnogobrojnim zainteresovanim klijentima predstavljena je Crna Gora - i njeni prirodni, ekonomski i turistički potencijali, kao i grad Bar – ekonomski značaj, kultura i istorija, prednosti izgradnje puta Bar-Boljari i činjenica da je upravo ovaj lučki grad postao i značajna kruzing-destinacija.

Upravo tu - u srcu Bara - niče i iz dana u dan raste biser obale - turističko - stambeni kompleks Soho City, za koji su interesovanje pokazali ugledni poslovni ljudi, predstavnici Vlade i istaknuti gradjani, među kojima je bila čast ugostiti ambasadora Ljubomira Mišurovića i konzula u Ambasadi – Ivanu Bulatović. Specijalni gost na prijemu bio je i producent najuglednije turističke emisije u Ukrajini “Orel i Oreska”, koju prati preko 10 miliona ljudi, a za koju je snimanje u Crnoj Gori zakazano za jul mjesec.

U ime Soho Grupe grupe, osnovane 1987.godine, koja važi za jednu od vodećih u Crnoj Gori, svim prisutnima se obratio I osnivač Rade Vujačić, koji je kratkim govorom pozdravio prisutne i zahvalio se svima na izdvojenom vremenu. G-din Vujačić je upoznao goste sa svojim timom kojem se , takođe, zahvalio na kvalitetnoj saradnji, osvrnuo se na već do sada završene projekte – Belvedere, Sun Residence, Your Home, Pečurice Villas, Russian House i nagovijestio predstojeće projekte koji su u planu. Istakao je prednosti ulaganja u CrnuGoru, kao i u sam kompleks Soho City i naveo sve benifite koje je Zakon o ekonomskom državljanstvu obezbijedio za njih.

Interesovanje je premašilo očekivanja i rezultate ostvarene do sada, pa je ovo sa sigurnošću najveći uspjeh postignut ovakavim vidom promocije, van granica Crne Gore.

Novi stambeni kompleks koji će biti izgrađen na najatraktivnijoj lokaciji u Baru, obuhvataće dvije zgrade modernog izgleda, sa ukupno 224 stambene jedinice površine od 33 do 245 m2, zatim park površine 20.000 m2, u čijem sklopu će se nalaziti dječije igralište, biciklistička staza, pješačka zona sa velikom fontanomu centru kao i zona za šetnju kućnih ljubimaca.

Obije zgrade u sklopu SOHO CITY kompleksa će imati prostrani hol, recepciju i službu obezbjeđenja. U prizemlju će se nalaziti i poslovni prostori: restorani, elitni butici, salon ljepote, fitness centar, supermarket premium klase, itd. Na krovu obije zgrade biće otvorene terase sa bazenima, prostorom za odmor I ljetnjim kuhinjama, koje će biti dostupne vlasnicima lux apartmana na poslednjem spratu u kompleksu.

Izgradnja je u toku, a završetak cjelokupnog projekta planiran je za oktobar 2019.godine.

Kako bi naše kupce svakodnevno obavjestavali o progress uprojekta, kreiran je LIVE STREAM - koji omogućava zaintersovanima online pristup i direktno praćenje izgradnje salica mjesta

Ukoliko želite da pogledate ponudu naših stanova, kliknite OVDJE.

Galerija