Online konferencija NLB Banke posvećena ženama u biznisu

Učesnicama programa dostupni su alati putem kojih je moguće izvršiti procjenu poslovanja

30783 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NLB
Foto: NLB

NLB Banka će u srijedu 10. februara sa početkom u 12 časova upriličiti online konferenciju posredstvom platforme Zoom, na kojoj će biti predstavljene sve povoljnosti koje žene u biznisu mogu očekivati u okviru “NLB Programa podrške za žene u biznisu”.

NLB Banka A.D. Podgorica je prva komercijalna banka koja se pridružila Programu podrške Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj (EBRD) "Žene u biznisu", a koji ima za cilj da oslobodi potencijal preduzetnica omogućavajući pristup finansijama i znanju potrebnim za rast poslovanja.

Učešćem u ovom Programu, preduzetnice, vlasnice biznisa u prilici su da se kandiduju za kredite po atraktivnim i fiksnim kamatnim stopama koje pružaju sigurnost u nesigurnim vremenima. Konkurentne kamatne stope nijesu jedina prednost ovog Programa.

Program donosi dodatnu vrijednost za klijentkinje i mogućnost za sticanje znanja i vještina u okviru niza veb-seminara i radionica, u organizaciji NLB Banke, EBRD-a i iskusnih konsultanata iz Frankfurtske škole za finansije i menadžment. Na raspolaganju je širok spektar tema prilagođenih potrebama žena, preduzetnica u Crnoj Gori.

Učesnicama programa dostupni su alati putem kojih je moguće izvršiti procjenu poslovanja. Na ovaj način klijentkinje će dobiti dragocjene informacije koje će:

-ukazati koje su dobre strane poslovanja i gdje su šanse za vaš poslovni razvoj;

-identifikovati dobre prakse u različitim oblastima poslovanja;

-omogućiti povezivanje učesnica Programa podrške za žene u biznisu sa bankom.

NLB Banka poziva žene koje upravljaju biznisom da se prijave za učešće na online konferencijiji na kojoj će saznati više o benefitima koje mogu ostvariti posredstvom ovog Programa.

Konferenciji je moguće pristupiti putem linka: https://cutt.ly/ij4Renx

pozivnica
pozivnicafoto: NLB

Više informacija dostupno je na www.nlb.me* * * * *

NLB Banka AD Podgorica članica je NLB Grupe, najveće slovenačke finansijske grupacije koja je osim Slovenije prisutna na šest tržišta u jugoistočnoj Evropi. Tradicija postojanja NLB Banke AD Podgorica duga je više od jednog stoljeća i datira od 1905. godine kada je u Cetinju osnovan njen prethodnik MNB Crnogorska banka - Banque de Montenegro. Nakon spajanja sa Euromarket bankom 2006. godine, postala je druga najveća finansijska institucija u Crnoj Gori. Danas je jedna od vodećih banaka na tržištu Crne Gore, na kojem preko 300 zaposlenih putem 18 filijala pruža usluge klijentima u 13 gradova širom zemlje.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Generalni sekretarijat, Grupa poslova komuniciranja:

komunikacije@nlb.me

Zahvaljujemo na saradnji.

Generalni sekretarijat

Grupa poslova komuniciranja

NLB Banka