S Poštom Crne Gore do fiskalizacije Vašeg preduzeća

U ponudi Pošte Crne Gore je softversko rješenje koje svakom privrednom subjektu omogućava da na jednostavan način kreira, ovjeri i izda račun kupcu

15534 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Pošta Crne Gore
Foto: Pošta Crne Gore

Zakon o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga postavio je obavezu fiskalizacije gotovinskih i bezgotovinskih računa. Samo račun koji ima jedinstveni kod je fiskalizovani račun koji je kupac ili korisnik usluga dužan da plati.

Pošta Crne Gore nudi jednostavno, povoljno i potpuno rješenje za prelazak na sistem elektronske fiskalizacije. Dovoljno je da jedanput dođete u Poštinu poslovnicu ili skeniranu dokumentaciju pošaljete mejlom. Vaš paket za fiskalizaciju biće Vam dostavljen u najkraćem roku na cijeloj teritoriji Crne Gore.

U ponudi Pošte Crne Gore je softversko rješenje koje svakom privrednom subjektu omogućava da na jednostavan način kreira, ovjeri i izda račun kupcu. Svaki izdati račun, gotovinski ili bezgotovinski, biva internet vezom poslat Poreskoj upravi na ovjeru, nakon čega kupac dobija validan račun. Platforma je prilagođena svim uslužnim i trgovačkim djelatnostima. Softver korisniku omogućava da na brz i jednostavan način vodi evidencije o svim izdatim računima, primljenim računima, troškovima, kupcima, uslugama.

Pošta Fiskalizacija
foto: Pošta Crne Gore

U ponudi su tri modula, prilagođeni svim tipovima djelatnosti. Korišćenje softvera regulisano je dvogodišnjim ugovorom, a plaćanje je na mjesečnom nivou.

Pored softverskog rješenja, Pošta ima mogućnost da obveznicima fiskalizacije ponudi digitalni napredni elektronski pečat (za gotovinsko plaćanje) i napredni elektronski potpis (za bezgotovinsko plaćanje). Period validnosti ovih certifikata je tri godine.

U sklopu ponude su i različiti tipovi štampača za račune, kao i mobilna kasa.

Informacije o softverskim paketima, opremi, cijenama, uslovima korišćenja dostupne su na portalu Pošte Crne Gore ili pozivom Call Centra Pošte 19895 koji je korisnicima na raspolaganju svakog dana od 7:00 do 20:00 sati.