Zirojević: Bojanić “depolitizuje” tako što postavlja partijske kadrove

"Licemjerstvo vlasti se najviše ogleda u tome da je Bojanić pozvao ljude da se prijavljuju na konkurs za Odbor direktora EPCG", sa, kako je rekao Zirojević, "snažnom porukom "neće mi partije određivati kadrove""

7672 pregleda 40 reakcija 40 komentar(a)
Zirojević, Foto: SD
Zirojević, Foto: SD

Postavljanje portparola Demokratske Crne Gore Nikole Rovčanina za izvršnog direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) pokazuje da ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić "depolitizuje" tako što postavlja partijske kadrove, saopšteno je iz Socijaldemokrata Crne Gore (SD).

Portparol SD-a Nikola Zirojević kazao je da je Bojanić nedavno "depolitizovao" i Odbor direktora EPCG tako što je u njega "instalirao" funkcionere Demokratskog fronta (DF), Socijalističke narodne partije (SNP), Demokrata i čovjeka bliskog organizaciji "Ne damo Crnu Goru". Dodao je da "licemjerstvo vlasti se najviše ogleda u tome da je Bojanić pozvao ljude da se prijavljuju na konkurs za Odbor direktora EPCG", sa, kako je rekao Zirojević, "snažnom porukom "neće mi partije određivati kadrove"".

"G. Bojaniću, bolje da ste ćutali i "instalirali" koga su vam rekli, nego što ste pravili taj cirkus. Doduše, možda nijesam u pravu, i moguće da su predstavnici Demokrata, DF-a i SNP-a "slučajno" bili najbolji na konkursu? Da nije tragično, bilo bi komično", naveo je Zirojević.

Povezani članci

24. Mart 2021.

Rovčanin izvršni direktor EPCG

15. Januar 2021.

"Neće mi partije određivati saradnike"

Bonus video: