ROK ZA PRIJAVE TRI DANA

ToMontenegro ponovo raspisao konkurse za članove tima

ToMontenegro je početkom marta konkurse raspisao putem portala Zaposli.me, ali ih je Inspekcija rada poništila, jer je prekršen Zakon o radu. ToMontenegro, kao firma koja je u 100 odsto vlasništvu Vlade, konkurse mora oglašavati preko ZZZ

6244 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Avio-kompanija ToMontenegro raspisala je danas preko Zavoda za zapošljavanje (ZZZ) konkurse za više radnih pozicija.

ToMontenegro je početkom marta konkurse raspisao putem portala Zaposli.me, ali ih je Inspekcija rada poništila, jer je prekršen Zakon o radu. ToMontenegro, kao firma koja je u 100 odsto vlasništvu Vlade, konkurse mora oglašavati preko ZZZ.

Rok za prijavljivanje na sve pozicije je tri dana.

Konkurs je, između ostalog, raspisan za pozicije šefa linijske baze Beograd, Podgorica i Tivat, glavnog inženjera operativne kontrole, direktore odjeljenja zemaljske i letačke operative i centra za obuku vazduhoplovnog osoblja, kao i stjuardese.

Konkurs je raspisan i za rukovodioca odjeljenja za bezbjednost, šefa pogonskog održavanja, pravnog zastupnika, direktora odjeljenja za održavanje vazduhoplova i rukovodioca prodaje i podrške klijentima.

Predstavnici ToMontenegra ranije su kazali da će kriterijum pri zapošljavanju biti kompetentnost.

Nova avio-kompanija osnovana je krajem prošle godine. Ubrzo zatim, kontituisan je Odbor direktor i izabran izvršni direktor.

Kompanija je kupila dva aviona i najavila da bi sa letovima trebalo da počne na ljeto.

Preporučujemo za Vas