Ne morate da mijenjate svijet, ali možete sebe!

Od čovjeka koji je lični coach brojnim menadžerima velikih kompanija i mentor uspješnim pojedincima dobićete odgovore na pitanja kako biti konkurentan u poslu, kako efikasno iskoristiti svoje prednosti i nadomjestiti svoje mane te kako poboljšati interakciju i izgraditi svoj brend

38907 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Represent Communications
Foto: Represent Communications

Nismo svi u prilici da mijenjamo svijet, ali ako promijenimo sebe – biće sasvim dovoljno.

A šta ste vi u posljednje vrijeme "transformisali" kod sebe? Koja ste nova znanja i vještine stekli, u čemu prepoznali svoj skriveni potencijal? Budite spremni da ih dodatno valorizujete tako što ćete ih prilagoditi radnom okruženju i svakodnevici.

Kako? Najbolje savjete daće vam međunarodni savjetnik i jedan od najcjenjenijih stručnjaka za lobiranje u regionu Miloš Čirič, na online radionici "Transformacija" koju 26. aprila organizuje PR agencija Represent Communications.

Od čovjeka koji je lični coach brojnim menadžerima velikih kompanija i mentor uspješnim pojedincima dobićete odgovore na pitanja kako biti konkurentan u poslu, kako efikasno iskoristiti svoje prednosti i nadomjestiti svoje mane te kako poboljšati interakciju i izgraditi svoj brend.

Edukacija će biti usmjerena prvenstveno ka ličnom razvoju, a biće realizovana kroz kombinaciju predavanja i peer-to-peer coachinga.

Ovo predavanje biće samo početak vaše transformacije, jer PR agencija Represent Communications i u narednom periodu sprema još edukativnih programa.

"Želimo da u godini kada obilježavamo 10 godina poslovanja na crnogorskom tržištu, proslavimo upravo znanje. Iza nas je veliko iskustvo rada sa međunarodnim i lokalnim kompanijama, kao i rad na velikim projektima od državnog značaja. Sada želimo da to iskustvo podijelimo sa drugima i da tako indirektno doprinesemo jačanju standarda i PR struke u našoj zemlji. U godini jubileja imaćemo još edukativnih programa, namijenjenih kako pojedincima koji žele da se usavršavaju u oblastima odnosa sa javnošću, društvenih mreža, ličnog razvoja, tako i kompanijama koje žele da edukacijom ojačaju svoje timove", poručuje direktorica agencije Represent Communications Ivana Čađenović.

Sve dodatne informacije i link za prijavu pronađite OVDJE.

Krenite od sebe, pridružite se transformaciji!