Marković: Spajiću, umjesto što zabranjujete drugima da se bave ekonomijom, obezbijedite građanima što ste obećali

"Kad se sa već upoređujete sa Vladom koju sam vodio, uzmite za reper bilo koju godinu 2017-2019, ali prethodno obezbijedite sopstveni rezultat i vaše brojke"

28960 pregleda 57 reakcija 53 komentar(a)
Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Marković, Foto: Vlada Crne Gore

Poslanik Demokratske partije socijalista Duško Marković kazao je da je prethodna Vlada, koju je predvodio u 2020. godini prevashodno brinula o zdravlju i životima građana.

Marković je odgovorio ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću koji je naveo da u 2020. godini ubjedljivo najgori ekonomski pad, od 15,2 odsto u bilo kakvim uslovima bi trebalo da bude automatska doživotna diskvalifikacija bavljenja ekonomijom bilo koje mjesne zajednice, a ne države.

"Mladi ministre Spajiću, umjesto što zabranjujete drugima da se bave ekonomijom, bolje obezbijedite ono što ste građanima obećali, a nijeste ni započeli: - budžet - investicije - nacionalnog avio-prevoznika - vakcinisano stanovništvo - pripremljenu turističku sezonu. A kad se sa već upoređujete sa Vladom koju sam vodio, uzmite za reper bilo koju godinu 2017-2019, ali prethodno obezbijedite sopstveni rezultat i vaše brojke", napisao je Marković na Tviteru.

Bonus video: