Spajić i Milatović u posjeti Hrvatskoj

Spajić i Milatović će se, između ostalog, sastati sa hrvatskim ministrom finansija Zdravkom Marićem, ministrom gospodarstva i održivog razvoja Tomislavom Ćorićem i ministarkom turizma i sporta Nikolinom Brnjac

10550 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Milatović i Spajić, Foto: Savo Prelević
Milatović i Spajić, Foto: Savo Prelević

Ministri finansija i socijalnog staranja i ekonomskog razvoja, Milojko Spajić i Jakov Milatović, boraviće 26. i 27, aprila u zvaničnoj posjeti Hrvatskoj.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva ekonomskog razvoja, cilj posjete je dalje unapređenje saradnje sa Hrvatskom u oblasti finansija i ekonomije na bilateralnoj osnovi.

Iz Ministarstva ekonomskog razvoja je saopšteno da će se Spajić i Milatović, tokom zvanične dvodnevne posjete, sastati sa resornim ministrima iz susjedne zemlje.

Spajić i Milatović će se sastati sa hrvatskim ministrom finansija Zdravkom Marićem, ministrom gospodarstva i održivog razvoja Tomislavom Ćorićem i ministarkom turizma i sporta Nikolinom Brnjac.

Planirani su i sastanci sa predstavnicima Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Hrvatskog Telekoma, kao i posjeta Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

Bonus video: