Odbor direktora Aerodroma: Razumijemo odluku Lončarević, zatekla je isto što i mi - pustoš

"Bivši menadžment je po dolasku na čelo firme zatekao 25 miliona eura, da bi mi danas bili u situaciji da poslujemo sa minusom od 13 miliona eura, u jeku pandemije primali su se radnici, a Aerodromi nisu imali nikakve prihode"

26211 pregleda 23 reakcija 23 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Odbor direktora Aerodroma Crne Gore žali zbog poteza (ostavka) na koji se odlučila v.d. izvršnog direktora Ana Lončarević, ali istovremeno i razumije njenu odluku jer su nakon postavljenja koje se desilo prije nekih mjesec dana zatekli isto što i ona, a to je pustoš.

To je za "Vijesti" kazao član Odbora direktora ACG Branko Vuković.

"Svjesni smo da je posle DPS-SDP hobotnice koja je za sobom svuda, pa i na aerodromima ostavljala pustoš teško ostvariti rezultat, ali razočaraćemo sve dušebrižnike, jer smo kao odbor spremni da se potpuno predamo za ono što se od nas očekuje. To je dizanje na noge jednoga od stubova države Crne Gore, koji je prethodna vlast dovela u stanje borbe za opstanak. Bivši menadžment je po dolasku na čelo firme zatekao 25 miliona eura, da bi mi danas bili u situaciji da poslujemo sa minusom od 13 miliona eura, u jeku pandemije primali su se radnici, a Aerodromi nisu imali nikakve prihode. Kako je već navedeno, zbog tako katastrofalne situacije razumijemo čin ostavke, jer smo i sami zatekli ovakvo stanje", rekao je Vuković.

On je kazao da će Odbor u saradnji sa Vladom učiniti sve da ovu firmu vrati na pravi put i sugurni su da će u tome uspjeti u najkraćem mogućem roku.

Bonus video: