EPCG i CEDIS pristupili Asocijaciji menadžera

Rovčanin je saopštio da je AMM prepoznata kao moderna i veoma proaktivna poslovna organizacija koja može puno pomoći na polju poslovnog povezivanja, ekonomske diplomatije, podizanja kvaliteta korporativnog upravljanja, unapređenja ljudskih resursa i digitalne transformacije

6293 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: CEDIS
Sa sastanka, Foto: CEDIS

Elektroprivreda (EPCG) i Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) pristupili su Asocijaciji menadžera Crne Gore (AMM).

Predsjednik i izvršna direktorica AMM-a, Budimir Raičković i Anđela Radosavović, sastali su se sa izvršnim direktorima EPCG i CEDIS-a, Nikolom Rovčaninom i Vladimirom Čađenovićem, povodom zvaničnog pristupanja te dvije velike i značajne kompanije članstvu Asocijacije.

Raičković je, kako se navodi u zajedničkom saopštenju EPCG i CEDIS-a, kazao da je zadovoljan što su menadžmenti dvije energetske kompanije tom odlukom prepoznali značaj AMM-a na domaćem, regionalnom i međunarodnom planu.

On je rekao da očekuje da će se ostvariti kvalitetna saradnja, u cilju sveukupnog društvenog i ekonomskog oporavka Crne Gore.

Rovčanin je saopštio da je AMM prepoznata kao moderna i veoma proaktivna poslovna organizacija koja može puno pomoći na polju poslovnog povezivanja, ekonomske diplomatije, podizanja kvaliteta korporativnog upravljanja, unapređenja ljudskih resursa i digitalne transformacije.

On je naveo da očekuje da će EPCG i AMM u narednom periodu osmisliti i realizovati neke zajedničke projekte.

Čađenović je ocijenio da ugled koji uživa AMM u poslovnom svijetu, ne samo u Crnoj Gori nego i šire, treba još više iskoristiti.

On je kazao da je siguran da će, u periodu koji slijedi, CEDIS i AMM ostvariti uspješnu i kvalitetnu saradnju.

"Rovčanin i Čađenović su sa zadovoljstvom prihvatili informaciju da su u skladu sa Statutom i pravilima Poslovnog kluba Asocijacije postali i članovi njenog Upravnog odbora. Oni su iskazali punu spremnost da kao članovi najvišeg upravljačkog tijela AMM-a daju svoj lični doprinos snaženju zajedničke institucije", zaključuje se u saopštenju.