UIP i Opština Kotor dogovorile saradnju tokom turističke sezone

„Jedan od prioriteta je očuvanje povoljne epidemiološke situacije, pa će sve nadležne službe revnosno obavljati kontrole i po tom pitanju“, saopšteno je iz Uprave

2575 pregleda 0 komentar(a)
Harasani i Jokić, Foto: Uprava za inspekcijske poslove
Harasani i Jokić, Foto: Uprava za inspekcijske poslove

Uprava za inspekcijske poslove (UIP) i Opština Kotor dogovorile su saradnju tokom predstojeće turističke sezone, koja bi trebalo da obezbijedi njihovu efikasnu kooordinaciju.

Na sastanku vršioca dužnosti direktora UIP-a, Ilira Harasanija i predsjednika Opštine Kotor, Vladimira Jokića, dogovoreno je da se kroz saradnju i zajedničke aktivnosti prioritetno radi na suzbijanju sive ekonomije i to na polju svih djelatnosti, što će se direktno odraziti na bolji kvalitet turističke sezone.

„Jedan od prioriteta je očuvanje povoljne epidemiološke situacije, pa će sve nadležne službe revnosno obavljati kontrole i po tom pitanju“, saopšteno je iz UIP-a.

Sastanku su prisustvovali pomoćnica direktora UIP, Višnja Orban, glavna turistička inspektorka, Svetlana Šljivančanin, potpredsjednici Opštine Kotor, Siniša Kovačević i Nebojša Ševaljević, vršilac dužnosti načelnika Službe za inspekcijske poslove Opštine, Miro Anđelić i načelnik kotorske Komunalne policije, Zoran Vučinović.

Bonus video: