očekuje dobro poslovanje

Spajić: Prvim redovnim komercijalnim letom počinje život nove kompanije

On je rekao da su čuli mišljenje javnosti po pitanju vizuelnog identiteta i da nije isključeno da će neke sugestije i uvažiti, a o čemu će, kako je naveo, javnost biti obaviještena

19556 pregleda 221 reakcija 12 komentar(a)
Spajić, Foto: Savo Prelević
Spajić, Foto: Savo Prelević

Prvim komercijalnim letom ToMontenegra počinje život nove kompanije, za koju Vlada vjeruje da će biti uspješna i da će raditi u interesu ekonomije, privrede, turizma i ostalih segmenata društva, kazao je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

On je, povodom prvog redovnog komercijalnog leta kompanije 10. juna za Beograd, rekao da je Ministarstvo, na čijem je čelu, po prirodi poslova i u dijelu svojih nadležnosti, učestvovalo u pokretanju nove crnogorske avio-kompanije i njenog avio brenda Air Montenegro.

„Prvim komercijalnim letom počinje i život nove kompanije, za koju vjerujemo da će biti uspješna i da će raditi u interesu crnogorske ekonomije, privrede, turizma i svih ostalih segmenata društva“, kazao je Spajić agenciji Mina-business.

On je rekao da će "avioni do daljeg letjeti bez loga novog avio brenda, jer je proces produkcije vizuelnog identiteta svakako dug, ali ne želimo da nas to sprečava da avioni budu u funkciji i ostvaraju svoj primarni zadatak".

On je rekao da su čuli mišljenje javnosti po pitanju vizuelnog identiteta i da nije isključeno da će neke sugestije i uvažiti, a o čemu će, kako je naveo, javnost biti obaviještena.

Prema njegovim riječima, obaveza kompanije To Montenegro je da opravda sve prethodne postupke, pa su pred nju stavljeni i jasni zahtjevi, prevashodno da bude održiva, odnosno da ne bude na finansijskom teretu građana Crne Gore.

„Treba da služi njihovim interesima tako što će povezivati Crnu Goru sa svijetom, na način da prihodi pokrivaju rashode i time što će učiniti sve što je u njenoj moći da ostvaruje dobit“, naveo je Spajić.

On je kazao da uvijek daje prednost tome da sve treba da je u ingerencijama stručnih i kompetentnih.

„Vjerujemo da će se građani Crne Gore poistovjetiti i sa kompanijom ToMontenegro, a mi ćemo je razvijati sa pažnjom dobrog domaćina, na ponos naroda“, rekao je Spajić.

On je kazao da sjutra, zbog zakazanih obaveza u Skupštini, ne može prisustvovati na aerodromu sa ostalim kolegama.

„Želim posadi i putnicima srećan prvi redovan komercijalni let novog nacionalnog avio-ambasadora i očekujem dobro poslovanje kompanije“, zaključio je Spajić.

Preporučujemo za Vas