Kako da ljetujete u svojoj zemlji, Crnoj Gori, na rate, bez kamate? Vrlo jednostavno!

Ljeto je i zvanično počelo, a mi se i dalje dvoumimo gdje ćemo provesti odmor. Neizvjesnost je postala pravilo, planirati put u inostranstvo je postao izazov. Pravo je vrijeme da još bolje upoznamo Crnu Goru

19833 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hipotekarna banka
Foto: Hipotekarna banka

U doba pandemije, počeli smo voditi računa o stvarima i činjenicama o kojima prije nismo. Sad je na našoj listi prioriteta pitanje da li smještajni kapaciteti koje odaberemo zadovoljavaju sve antipandemijske mjere, propisane od strane nadležnih institucija. Još ako imamo djecu, pitanje bezbjednog okruženja postaje još značajnije.

Tragajući tako i istražujući svoju zemlju, pružila nam se prilika da po prvi put boravimo u pojedinim crnogorskim hotelima, gdje se mjere moraju poštovati, i da otkrijemo koliko i taj segment nismo poznavali, a bio nam je tu, na dohvat ruke.

U Hipotekarnoj banci odlučili smo da i ove sezone budemo solidarni, da damo svoj doprinos oporavku hotelskog biznisa, podstaknemo domaću tražnju ali i omogućimo građanima Crne Gore da po najpovoljnijim uslovima svoj odmor provedu u svojoj zemlji - Crnoj Gori. Zbog toga je još prošle godine Hipotekarna banka pažljivo, uz podršku hotelske privrede, osmislila novi proizvod pod nazivom HB turistički kredit. Građanima Crne Gore olakšava, ali i otvara prostor za ljetovanje u crnogorskim hotelima, na deset rata bez kamate i dodatnih troškova.

Pitate se ko može iskoristiti ovu povoljnost, da li je neophodno da budete klijent Hipotekarne banke? Turistički beskamatni kredit namijenjen je svim klijentima Hipotekarne banke, ali i onima koji to nijesu, a koji ispunjavaju uslove kreditne sposobnosti. Prijava za HB turistički kredit je jednostavna, potrebno je popuniti dokumenta koja se nalaze na sajtu banke, a uz prijavu je neophodno dostaviti i profakturu/fakturu ovjerenu od strane pružaoca turističkih usluga tj. hotela sa kojim banka ima zaključen ugovor o poslovnoj saradnji. Lista pružaoca hotelskih usluga sa kojima HB ima potpisan ugovor o saradnji jasno je istaknuta na sajtu banke www.hipotekarnabanka.com.

Nakon odobrenja kredita, korisnik kredita potpisuje Ugovor. Kredit se isplaćuje na račun pružaoca turističke usluge, na osnovu dostavljene fakture/profakture.

Svi zainteresovani građani, informacije o ovom proizvodu, mogu naći na sajtu Hipotekarne banke www.hipotekarnabanka.com/turisticki-kredit .

Ljetujte među svojima. Ljetujte u Crnoj Gori!