Nova filijala CKB-a u tržnom centru Delta City

Filijala CKB-a se prostire na više od 160 m² i opremljena je u skladu sa veoma visokim standardima OTP grupe. Takođe, pristup filijali je omogućen licima smanjene pokretljivosti i licima sa invaliditetom

16588 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CKB
Foto: CKB

CKB je svečano otvorila novu filijalu na prvom spratu tržnog centra Delta City koja je dostupna klijentima banke i građanima od ponedjeljka do subote u periodu od 8.00 do 20.00 časova.

Simboličnim presijecanjem vrpce, filijalu u Delta City-iju otvorili su gospodin Pál Kovács, glavni izvršni direktor CKB-a i gospođa Sandra Kordić, izvršni direktor za poslovanje sa pravnim i fizičkim licima.

CKB
foto: CKB

Ovom prilikom, gospodin Kovács je poručio: “CKB je najveća banka na crnogorskom tržištu i filijala u Delta City-iju je dodatno pojačanje već širokoj pokrivenosti tržišta koju pružamo kroz razgranatu mrežu filijala i bankomata. Zahvaljujući tome, ali i standardima koje njegujemo u svim drugim aspektima poslovanja, omogućavamo kvalitetan i brz odgovor na zahtjeve klijenata i tržišta. To je jedan od razloga zbog kojeg nam konstantno sve više građana i kompanija ukazuju povjerenje.”- zaključio je glavni izvršni direktor CKB-a.

Gospođa Sandra Kordić, izvršni direktor za poslovanje sa pravnim i fizičkim licima je istakla: “Iako je CKB lider na tržištu, kada je riječ o digitalnim bankarskim proizvodima i uslugama, lični kontakt sa klijentima je visoko na listi naših prioriteta. Zahvaljujući posjećenosti Delta City-ija i komforu koji nudi nova CKB poslovnica, sada smo u prilici da budemo još bliži građanima i kompanijama. Uvjerena sam da ćemo, kao i do sada, iskoristiti i ovu priliku da im osiguramo podršku koju od nas očekuju.”

CKB
foto: CKB

Filijala CKB-a se prostire na više od 160 m² i opremljena je u skladu sa veoma visokim standardima OTP grupe.

Takođe, pristup filijali je omogućen licima smanjene pokretljivosti i licima sa invaliditetom.

Povodom otvaranja filijale CKB-a u Delta City-iju upriličen je koktel kojem su prisustvovali klijenti banke, dok su najmlađim posjetiocima podijeljeni prikladni pokloni.