Abazović: Crne Gore nema bez zdravog biznisa

"Svima koji rade fer biznis u Crnoj Gori treba reći "hvala". Svima koji plaćaju poreze i dažbine, čuvaju kredibilitet sistema, finansijsku održivost i čine mogućim da Crna Gora ide naprijed"

7508 pregleda 19 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Gov.me/Bojana Ćupić
Dritan Abazović, Foto: Gov.me/Bojana Ćupić

Crne Gore nema bez zdravog biznisa. Jedino fer biznis može od Crne Gore da napravi vrlo upsješnu državu koja može velikim koracima da korača prema EU i da stvara društvo blagostanja. Ovo je zemlja velikih mogućnosti i neiskorišćenih šansi", kazao je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović na otvaranju svečane dodjele nagrada najuspješnijim menadžerkama/ima i preduzetnicama/ima za 2020. godinu.

On je naglasio da je ovo pravo mjesto da se pošalje poruka da je Crnoj Gori potrebno da fokus sa pogrešnih tema okrene na prave, tema kojima se bavi savremeni svijet, kao što su investicije, inovacije, digitalizacija, mobilnost, napredak, zdravi turizam i ekologija.

"Svima koji rade fer biznis u Crnoj Gori treba reći "hvala". Svima koji plaćaju poreze i dažbine, čuvaju kredibilitet sistema, finansijsku održivost i čine mogućim da Crna Gora ide naprijed", naglasio je Abazović.

Potpredsjednik Vlade je dodao da će uručene nagrade biti podsticaj za sve dobitnike da još više i bolje rade u korist Crne Gore i sopstvenih biznisa.

"Raduje me što među dobitnicima ima puno žena. One su pravi upregaoci jedne nove, moderne i razvijene Crne Gore. Neka uspije Crna Gora, neka uspije biznis", zaključio je Abazović.

Organizator svečane dodjele nagrada bila je Asocijacija menadžera Crne Gore, a pod pokroviteljstvom Vlade Crne Gore.

Bonus video: