Raičković povukao kandidaturu za predsjednika Privredne komore

Izabrati kandidata koji će doprinijeti autonomiji, modernizaciji i daljim reformama PKCG

16150 pregleda 115 reakcija 8 komentar(a)
Raičković, Foto: Boris Pejović
Raičković, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) Budimir Raičković povukao je kandidaturu za predsjednika Privredne komore-

Kazao je kako se nada da će na tu funkciju biti izabran kandidat koji će doprinijeti autonomiji, modernizaciji i daljim reformama PKCG.

"Počastvovan sam što sam svojim referencama, iskustvom i profesionalizmom kao i kvalitetnim programom koji sam podnio, ispunio veoma zahtjevne uslove da kao nezavisna i nestranačka ličnost budem jedan od kandidata za budućeg predsjednika Privredne Komore Crne Gore", naveo je Raičković u dopisu delegatima izborne Skupštine PKCG.

Poručio je da on i AMM, na čijem je čelu, ostaju posvećeni svojoj misiji i viziji, kao i dobroj i partnerskoj saradnji sa PKCG i u narednom periodu.

"Dugujem zahvalnost mojim koleginicama i kolegama privrednicima ali i svima koji su me podržali a posebno mom izuzetnom timu iz Izvršnog odbora Asocijacije menadžera, koji me je i u ovoj odluci podržao. Svim delegatima i kandidatima za predsjednika PKCG želim sreću i uspjeh na svim poljima", naveo je Raičković.

Bonus video: