Formirana Komisija koja će ispitati poslovanje HG Budvanska rivijera

Petočlani Odbor jedinstven da se formira Komisija koja će ispitati kako je radio raniji menadžment kompanije

31409 pregleda 181 reakcija 20 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Vuk Lajović
Ilustracija, Foto: Vuk Lajović

Odbor direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva jednoglasno je donio Odluku o formiranju Komisije za ispitivanje poslovanja Društva.

I dok je prije na minuloj sjednici nije bilo saglasja, sada je petočlani Odbor bio jedinstven da se formira Komisija koja će ispitati kako je radio ranije menadžment kompanije.

Na sjednici, kako je saopšteno, donijeta je i Odluka o sazivanju 20. redovne Skupštine akcionara na kojoj će akcionari Društva odlučivati o imenovanju revizora za 2021. godinu i izmjenama i dopunama Statuta. Skupština akcionara će biti održana 20. septembra.

Odbor direktora je dao saglasnost da izvršni direktor Društva preduzme sve pripremne aktivnosti potrebne za izradu i realizaciju projekta rekonstrukcije TN "Slovenska plaža" i podizanja standarda soba kategorisanih sa 3 zvjezdice na standard soba kategorisanih sa 4 zvjezdice.

"Posvećeni politici društveno odgovornog poslovanja Odbor direktora se saglasio da 50-oro djece iz Novog Sada, čiji roditelji nisu u mogućnosti da im obezbijede ljetovanje na moru, besplatno borave 10 dana u smještajnim jedinicama Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva”, naveli su iz Hotelske grupe.

Podsjećamo, 17. jula, odlukom Skupštine akcionara, u novi Odbor direktora imenovani su Mijomir Pejović, Nebojša Janović i Aleksandar Jeličić, kao predstavnici državnog kapitala, Vladimir Sekulić, ispred AIK banke i Jovan Purar kao predstavnik Tandexon limited.

Odborom direktora predsjedava Mijomir Pejović.

Bonus video: