Izzy market – nova komšijska online prodavnica

Izzy market je nova online prodavnica na našem tržištu. Korisnik na vrlo jednostavan, zabavan i lak način bira artikle, količinu i poručuje robu na sajtu www.izzymarket.me ili putem Izzy Kontakt centra. Porudžbina se dostavlja u izabranom vremenu i na željenu adresu.

6209 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IZZY
Foto: IZZY

Izzy je zvanično počeo sa radom 17.05.2021. a osnivači smatraju da će raznovrsnom, kvalitetnom i bogatom ponudom, te brzinom isporuke i poštovanjem rokova privući kupce da u nabavku idu online i tako uštede svoje vrijeme za druge aktivnosti. Za jako kratko vrijeme razvili su povjerenje kod različitih tipova potrošača i olakšali život ljudima koji mnogo rade, majkama koje su kući sa djecom, sportistima koji traže domaće i kvalitetne proizvode, starijim ljudima koji izbjegavaju odlazak u trgovinu. Takođe, Izzy obezbjeđuje i dostavlja nabavku za nekoliko kompanija na teritoriji grada Podgorice.

Na Izzy online marketu kupci mogu birati prehrambene proizvode, smrznuto i domaće voće i povrće, sve za bebe, zatim artikle iz kategorija lične higijene, sredstava za čišćenje i održavanje doma, kao i sve druge proizvode koje inače mogu naći u trgovinama.

Da biste obavili kupovinu na www.izzymarket.me neophodno je da se registrujete na sajtu sa svojom email adresom, te da dodate broj i adresu stanovanja. Možete plaćati svojim Visa i Master karticama, ili pouzećem robe, gotovinski kao i putem platnog terminala.

Za sva pitanja i dileme u vezi sa porudžbinom uvijek je na raspolaganju korisnički servis koji možete dobiti na telefone: 067/68/69 00 90 50.

Ono što posebno izdvaja ovu online trgovinu jeste da Izzy ima opciju dodatne usluge kurira gdje obezbjeđuje baš sve što kupac poželi: specijalitete iz restorana, novine, nešto iz apoteke, knjižare... Dodatna usluga se naplaćuje 1.5€ i besplatna je za sve račune preko 50€.

„Izzy je odraz bliske budućnosti. Jako ozbiljno osluškujemo želje korisnika i potrošača jer težimo stvoriti novu naviku svakodnevnog života i unaprijediti koncept savremene trgovine“ naglasila je izvršna direktorica firme Ines Krstović.

Prednost ove platforme je i to što omogućava potrošačima da jednostavno i iz svog doma naručuju i svježe voće i povrće sa registrovanih poljoprivrednih gazdinstava iz Crne Gore na Izzy pijaci. Artikli iz Izzy pijace dostavljaju se narednog dana svježe ubrani i pripremljeni u eko papirnim kesama, dok se svi naručeni proizvodi sa Izzy prodavnice dobijaju istog dana u nekom od ponuđenih termina za isporuku koje sami možete odabrati.

Takođe iz Izzy-ja pozivaju sve registrovane proizvođače i uzgajivače da se pridruže njihovom timu kako bi stvorili jedinstvenu i veliku platformu sa ponudu crnogorskih proizvoda.

Važno je napomenuti da je dostava za porudžbine iznad 10 eura besplatna kao i da se obavlja i nedeljom.

Gospođa Krstović kazala je da su pandemija i mjere samo oblikovale način poslovanja.

„Kriza koja je nastala usljed koronavirusa samo nas je podstakla da krenemo sa ovim biznisom. Mi smo online platforma tako da nijesmo mijenjali ni prilagođavali poslovni model”, kazala je ona.

Smatra da će kroz projekat “Okvir pomoći” doći do većeg broja potencijalnih kupaca ali i istražiti modele reklamiranja i njihove efekte na poslovanje.

“Svaki vid reklamiranja može doprinijeti boljem poslovanju uz uslov da komunikacije bude jasna i da krajnjem korisniku bude jasno šta mi kao Izzy tim radimo”, poručuje Krstović.

Ona dodaje da, su kao nova firma dobili odličnu ponudu i jako dobre uslove od banke. „Pored svega toga, dobili smo besplatnu reklamnu podršku kroz projekat “Okvir pomoći“, naglasila je Krstović.

Krstović zaključuje da je saradnja sa NLB bankom odlična i da su posebno zadovoljni kako se pristupa novim firmama. Od usluga koriste lično bankarstvo, e - commerce i smatraju da je pravilan izbor banke vrlo važan za poslovni rast i razvoj malih preduzeća.

Kroz projekat Okvir Pomoći, koji se realizuje u saradnji sa partnerima, kompanijom Visa i medijskim partnerima: Vijesti i Metropolis Media, NLB Banka nastoji da pomogne mikro i malim preduzećima da lakše prevaziđu posljedice krize izazvane epidemijom koronavirusa. Putem ovog projekta, 24 odabrana mikro i mala preduzeća ostvarila su pravo na besplatnu reklamnu podršku, besplatnu članarinu za NLB Visa biznis karticu i Start paket na 6 mjeseci, kao i na besplatnu implementaciju NLB E-commerce servisa i tehničku podršku za pokretanje online prodavnice.