Milatović: Ponosan sam na svoj tim i postignute rezultate

Prethodna godina je, kako je kazao, bila puna izazova, kako za vladajuću koaliciju tako i za sve učesnike u političkom diskursu u borbi za promjenama

5912 pregleda 38 reakcija 37 komentar(a)
Milatović, Foto: Printscreen YouTube
Milatović, Foto: Printscreen YouTube

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović saopštio je da je, nakon godinu od parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, ponosan na svoj tim i rezultate koje su postigli, uprkos mnogim sabotažama.

"Navršeno je godinu od parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, istorijskog trenutka koji smo dugo čekali. Naša obaveza kao građana i kao državnih činovnika je da taj trenutak iskoristimo i sve započete procese završimo u interesu naroda”, naveo je Milatović u video izjavi.

Prethodna godina je, kako je kazao, bila puna izazova, kako za vladajuću koaliciju tako i za sve učesnike u političkom diskursu u borbi za promjenama.

“Iako smo znali sa čim se hvatamo u koštac, uvjeren sam da nas otkrivanje i rešavanje mnogih afera tek čeka. Na to smo i spremni. Godinu kasnije, kada pogledam period iza nas, ponosan sam na svoj tim, na nove vjetrove koji duvaju Crnom Gorom, na rezultate koje smo uprkos mnogim sabotažama napravili i na to što i dalje vjerujemo”, rekao je Milatović.

On je kazao da vjeruju da samo zajedno mogu nastaviti snažnim koracima da se borimo za bolju, reformisanu, jaču Crnu Goru.

Bonus video: