U budžetu nema para za otkup akcija A2A

„Prosto se pitamo, je li moguće da je toliko neznanje među vama, da ste oboljeli od sujete i prepotentnosti i nezainteresovanost za interes Crne Gore“, istakao je Miličković između ostalog u otvorenom pismu upućenom Vladi
1 komentar(a)
Elektroprivreda, EPCG, Foto: Ivan Petrušić
Elektroprivreda, EPCG, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 10.11.2017. 17:10h

Udruženje manjinskih akcionara Elektroprivrede kojim rukovodi Vasilije Miličković pozvalo je premijera Markovića i ministre da se oslobode sujete, i pozove predstavnike Udruženja na hitan razgovor da im do detalja pojasne potrebu „instant raskida ugovora“ sa kompanijom A2A, italijanskim partnerom države u EPCG.

„Prosto se pitamo, je li moguće da je toliko neznanje među vama, da ste oboljeli od sujete i prepotentnosti i nezainteresovanost za interes Crne Gore“, istakao je Miličković između ostalog u otvorenom pismu upućenom Vladi.

On je naveo da su iz medija obaviješteni da će ministri na sjednici Vlade utvrditi predlog budžeta za narednu godinu u kojem nijesu planirali zaduženje od 200 miliona eura za otkup akcija A2A u EPCG”.

„Prehodnih mjeseci smo vam uporno, ukazivali na značaj „instant raskid ugovora“. U jula smo pokušali stupiti u kontakt sa kabinetom ministrice Sekulić i zakazati sastanak, gdje bi smo do detalja pojasnili našu ideju”, dodao je Miličković.

Bonus video: