Klikovac: Milatovićeve priče za laku noć ne odgovaraju stvarnosti

"Ne postoji građanin kome danas nije jasno da se ministar Milatović nalazi u fazi pripreme za početak kampanje partije u osnivanju njegovog druga Milojka Spajića", kazao je funkcioner DPS-a

9115 pregleda 43 reakcija 44 komentar(a)
Klikovac, Foto: DPS
Klikovac, Foto: DPS

Član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) i odbornik te partije u Skupštini Glavnog grada, Andrija Klikovac, kazao je da podaci koje je iznio ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović ne odgovaraju ekonomskoj stvarnosti u državi.

Smatra da je Milatović pokazao samo da je "ekspert za manipulaciju".

"Da ministrovi dijagrami nijesu u saglasnosti sa realnom ekonomskom slikom u Crnoj Gori, govori i konstantni rast cijena životnih namirnica i goriva, kao i veća stopa nezaposlenosti na koju su se građani, s dolaskom eksperata na vlast, morali navići", saopštio je Klikovac.

Ističe da je, samo u Podgorici, 14.478 manje zaposlenih za godinu dana.

"Sramotni su pokušaji ovog oksfordskog đaka da rezultate svog neumijeća i nerada pravda poređenjem ekonomske slike sa onom iz 2020. godine, koja je bila pogubna za cjelokupnu svjetsku ekonomiju. Da nije zlonamjerno i licemjerno, bilo bi tužno i porazno da se jedan ovakav znanstvenik i navodni 'ekspert' koristi ovako jeftinim i perfidnim trikovima."

"Ne postoji građanin kome danas nije jasno da se ministar Milatović nalazi u fazi pripreme za početak kampanje partije u osnivanju njegovog druga Milojka Spajića. Kako nam se izbori, očigledno, bliže, javnost će sve češće biti u prilici da svjedoči populističkim nastupima, a građani u kasnim večernjim satima dobijati slične pričice za laku noć", zaključio je Klikovac.

Bonus video: