Spajić se zahvalio Damjanoviću, nada se da će njihova saradnja biti nastavljena

Spajić se zahvalio Damjanoviću "na doprinosu u njihovom zajedničkom radu u korist građana"

24830 pregleda 64 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Uprava prihoda i carina
Sa sastanka, Foto: Uprava prihoda i carina

Ministar finansija i socijalnog staranaj Milojko Spajić zahvalio se na saradnji dosadašnjem v.d. direktoru Uprave prihoda i carina Aleksandru Damjanoviću.

Kako se navodi u saopštenju Uprave prihoda i carina, Spajić se zahvalio Damjanoviću "na doprinosu u njihovom zajedničkom radu u korist građana".

Spajić je, kako se dodaje, poželio uspjeh Damjanoviću i izrazio nadu "da će njihova saradnja biti nastavljena", kao i da će Damjanović nastaviti da doprinosi crnogorskoj ekonomiji u budućnosti.

U prostorijama Uprave prihoda i carina danas je Damjanović predao dužnost novoimenovanoj vršiteljki dužnosti direktora Mileni Petričević.

Sastanku su pored Petričević i Damjanovića prisustvovali Spajić, državni sekretari Janko Odović i Branko Krvavac, kao i članovi Komisije za primopredaju dužnosti Biljana Peranović, Dragan Janković i Biljana Jelić.

"Tokom sastanka prezentovani su dosadašnji rezultati Uprave, kao i vizija daljeg razvoja Uprave u pravcu ostvarenja strateških ciljeva modernizacije i unapređenja efikasnosti rada jedne od najvažnijih institucija u sistemu javnih finansija", navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je Spajić, prilikom posjete Upravi, održao i radni sastanak sa Petričević.

"Na sastanku je razgovarano o planu rada Uprave prihoda i carina i reformama, koje je neophodno sprovesti u oblastima iz nadležnosti rada Uprave", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: