Zaposlite se i radite sa najekskluzivnijim brendovima

Želite postati direktor/ica prodaje, brend menadžer/ka ili zauzeti neku drugu od upravo danas otvorenih primamljivih pozicija u sektoru prodaje i raditi sa prestižnim brendovima poput Moet & Chandon, Dom Perignon, Hennessy, Belvedere, Veuve Clicquot, Ardbeg, Glenmorangie, Ruinart, Bitburger? Šansa je upravo pred Vama.

24663 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Energy Star
Foto: Energy Star

Energy Star International zvanični je zastupnik poznatih ekskluzivnih brendova Moet & Chandon, Dom Perignon, Hennessy, Belvedere, Veuve Clicquot, Ardbeg, Glenmorangie, Ruinart, Bitburger, i mnogih drugih. Kompanija je od osnivanja 2009. godine posvećena postavljanju standarda u premijum i super premijum segmentima alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Energy Star International je do sada u saradnji sa lokalnim partnerima, proizvode pozicionirala u najprestižnijim objektima širom Crne Gore i Srbije. Gotovo da ne postoji ugostiteljski objekat u Crnoj Gori koji ne sarađuje sa kompanijom Energy Star International direktno ili preko posrednika. U većini svjetski poznatih hotela i restorana koji posluju u Crnoj Gori brendovi iz ponude kompanije su neizostavni i najprepoznatljiviji. Poslovanje kompanije zasnovano je na znanju, kontinuiranim inovacijama i praćenju svjetskih trendova, a kompanija uspešno odgovara na potrebe klijenata čije želje se ogledaju u prefinjenom hedonizmu, prožetim luksuzom.

Zaposleni u Energy Star International prolaze stalne obuke kako bi partnerima iz HoReKe bili važni konsultanti koji će im pomoći da unaprijede posao. Kompanija teži da kroz širok spektar vrhunskih proizvoda odgovori potrebama klijenata čije želje se izdižu iznad prosječnosti. Zato, tokom godine organizujemo niz treninga koje održavaju vodeći stručnjaci u državi i inostranstvu. Vizija kompanije je da bude sinonim za premijum i super premijum proizvode koji u živote ljudi unose višu vrijednost - krunisanu prestižom, luksuzom i sofisticiranošću. Stalnim postavljanjem viših standarda kompanija, ne samo da uvodi nove navike i trendove, već ih predviđa i oblikuje.

Energy Star International želi jačati poslovanje u Crnoj Gori te smo odlučili da uvećamo naš prodajni tim. Imate jedinstvenu priliku da postanete dio ekskluzivne poslovne porodice u segmentu premijum alkoholnih i bezalkoholnih pića. Kompanija je otvorila konkurs za sledeća radna mjesta: Director of sales, Brand manager, Wine sales representative, Sales representative.

Vjerujemo da želite raditi sa nama, i tržištu ponuditi ova predivna vina i ekskluzivna pića. Zato - pošaljite Vaš CV sa naznakom za koju poziciju konkurišete na info@energystar.rs

Detalje oglasa za zapošljavanje možete vidjeti na linku a više informacija o kompaniji na internet stranici www.energystar.rs