Putno osiguranje na klik od vas uz 10% popusta

"Prateći nove trendove, a svjesni činjenice da je za nove generacije osiguranika, internet mjesto informisanja i formiranja odluke o kupovini, a sve češće kanal kupovine, internet stranice UNIQA osiguranja su prilagođene svim platformama i uređajima"
276 pregleda 0 komentar(a)
Uniqa, Foto: UNIQA
Uniqa, Foto: UNIQA
Ažurirano: 03.11.2017. 16:13h

UNIQA osiguranje lansiralo novi webshop – osim novog dizajna koji je prilagođen svim uređajima, na raspolaganju i novi paketi osiguranja.

Kao pioniri na crnogorskom tržištu osiguranja, UNIQA osiguranje je 2011. godine lansiralo webshop aplikaciju koja omogućava online, jednostavnu i brzu kupovinu proizvoda putnog osiguranja, u bilo kojem trenutku i bez nužnosti odlaska u poslovnicu.

"Prateći nove trendove, a svjesni činjenice da je za nove generacije osiguranika, internet mjesto informisanja i formiranja odluke o kupovini, a sve češće kanal kupovine, internet stranice UNIQA osiguranja su prilagođene svim platformama i uređajima. UNIQA je danas lansirala novu verziju webshop-a, koja pored prilagođenog dizajna, jednostavnijeg i zanimljivijeg modela kupovine, nudi mogućnost ugovaranja dodatnih paketa putnog zdravstvenog osiguranja uz 10% popusta", saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

UNIQA grupa je krajem prošle godine, kao odgovor na digitalizaciju, pokrenula najveći investicioni program u istoriji kompanije. U projektu vrijednom 500 miliona eura novoj generaciji klijenata obezbijediće se brz i jednostavan pristup proizvodima osiguranja.

"Nismo fokusirani samo na prodaju nego i na unaprjeđenje korisničkog servisa. Kako bi klijentima omogućili da na što brži i lakši način ostvare svoja prava iz osiguranja, UNIQA Crna Gora je nedavno uvela i novi servis - online prijavu štete preko website-a. Uz UNIQA online prijavu šteta klijenti uz manje utrošenog vremena i bez fizičkog dolaska u našu poslovnicu mogu da prijave štetu, čime se skraćuje i rok za isplatu šteta", dodaje Nela Belević, izvršna direktorica UNIQA osiguranja.

Svjesni da je digitalizacija stvarnost, a da su promjene jedina konstanta, UNIQA će nastaviti da razvija online kanal prodaje, tako da će stanovnicima Crne Gore ali i turistima koji planiraju boravak u Crnoj Gori, uskoro biti dostupni novi proizvodi osiguranja online (24/7) iz udobnosti doma ili kancelarije.

Ukoliko želite da online ugovorite UNIQA putno zdravstveno osiguranje, uz 10% popusta link je: https://www.uniqa.me/online-kupovina.

Za online prijavu štete posjetite stranicu: https://www.uniqa.me/kontakti-usluge/prijavastete.html

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata.

UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008. O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.