U utorak organizuju Motivacioni dan

Konkurs za podršku razvoju ženskog preduzetništva organizovala je Opština Herceg Novi

2764 pregleda 0 komentar(a)
Opština Herceg Novi, Foto: -
Opština Herceg Novi, Foto: -

Opština Herceg Novi u utorak će za sve žene zainteresovane za učešće na konkursu za podršku razvoju ženskog preduzetništva organizovati Motivacioni dan.

Motivacioni dan će biti organizovan u utorak u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi, od devet do 13 sati.

Predavanje će održati poslovna konsultantkinja i mentorka za žensko preduzetništvo Sanja Milosavljević, koja ima više od deset godina iskustva u odnosima sa medijima i marketingu, a specijalizovana je za podršku malim i srednjim preduzećima.

“Pozivamo vas da u što većem broju učestvujete na predavanju i radionici, tokom kojih ćemo zajedno napraviti plan i pronaći motivaciju. Preokrenite vaše izazove i učinite da rade za vas, unaprijedite karijeru i stvaralaštvo”, naveli su iz Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo.

Motivacioni dan jedna je od aktivnosti u okviru programa podrške razvoju ženskog preduzetništva koji realizuju partnerske organizacije Lokalnog partnerstva - sekretarijati za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo i za kulturu i obrazovanje, Zavod za zapošljavanje, Fakultet za menadžment iz Herceg Novog, nevladina organizacija (NVO) Ksena i kompanija Perla.

Zainteresovane za učešće u programu podrške razvoju ženskog preduzetništva mogu se prijaviti do 10. februara. Program je dio projekta Podrška razvoju ženskog preduzetništva, koji se sprovodi u okviru programske šeme World of Work in Montenegro: Paving the Road to Recovery.

Projekat finansira Fond za dobro upravljanje, jedinica Kancelarije za vanjske poslove, Commonwealth i razvoj (FCDO) Vlade Velike Britanije, a realizuje ga Međunarodna organizacija rada (MOR).

Cilj projekta je dalji razvoj preduzetništva u lokalnoj zajednici i poboljšanje inkluzivne preduzetničke strukture na području opštine Herceg Novi.

Bonus video: