Medoks: Rado ću promovisati turističku ponudu Budve britanskim turistima

"Medoks se zahvalila na prijemu i izrazila posebno interesovanje kada su u pitanju razvijanje i unapređenje turističke ponude Budve, budvansko zaleđe, broj gostiju iz Ujedinjenog Kraljevstva i mogućnosti povećanja turističkog prometa sa ovog tržišta"

1549 pregleda 4 komentar(a)
Sa sastanka Medoks i Kuljače, Foto: Opština Budva
Sa sastanka Medoks i Kuljače, Foto: Opština Budva

Ambasadorka Velike Britanije u Crnoj Gori Karen Medoks saopštila je da će rado promovisati turističku ponudu Budve i njeno tržište britanskim turistima.

Iz Opštine Budva je saopšteno da se predsjednik Opštine Budva Marko Carević sastao sa Medoks. U saopštenju se navodi da je Carević ambasadorku upoznao sa političkom, ekonomskom i društvenom situacijom u budvanskoj opštini, prioritetima kao i o glavnim razvojnim projektima i budućim planovima za unapređenje opštine Budva.

Sa sastanka Medoks i Carevića
Sa sastanka Medoks i Carevićafoto: Opština Budva

"Ispred Opštine Budva sastanku su takođe prisustvovali i šef kabineta Nikola Jovanović i Nevenka Božović Jovović sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu", piše u saopštenju. Iz Opštine Budva su rekli da je Medoks posjetila i Turističku organizaciju opštine Budva gdje se susrela sa direktorom Nemanjom Kuljačom, koji je kako se dodaje u saopštenju "ambasadorku upoznao sa turističkom ponudom Budve, prirodnim ljepotama, smještajnim kapacitetima, kalendarom manifestacija, promotivnim aktivnostima, potencijalom aktivnog turizma na budvanskoj rivijeri, turističkim kretanjima u periodu prije početka pandemije virusa kovid-19 i nakon, posebno kada su u pitanju dolasci i noćenja gostiju iz Ujedinjenog Kraljevstva, zatim planiranim projektima koji se odnose na unapređenje turističke ponude i valorizaciju kulturne baštine, ali i izazovima sa kojima se Organizacija susreće u vremenu pandemije".

"Ambasadorka Medoks se zahvalila na prijemu i izrazila posebno interesovanje kada su u pitanju razvijanje i unapređenje turističke ponude Budve, budvansko zaleđe, broj gostiju iz Ujedinjenog Kraljevstva i mogućnosti povećanja turističkog prometa sa ovog tržišta. Kako je istakla, ambasadorka Medoks će rado promovisati turističku ponudu Budve i ovo tržište drugim britanskim turistima", zaključuje se u saopštenju Opštine Budva.

Bonus video: